08 / 05 / 2024

Gümüşova TEM otoyolu çalışmaları ne zaman bitecek

Gümüşova TEM otoyolu çalışmaları ne zaman bitecek

Gümüşova TEM otoyolunda yenileme çalışmaları yapılacak. Otoyolun İstanbul istikametindeki Körfez kavşağı ile Gümüşova arasında kalan köprü ve viyadüklerde 15 Kasım-31 Aralık'ta korkuluk yenileme çalışması yapılacak.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Gümüşova'daki TOKİ konutları yerel mimarisi ile dikkat çekiyor!

Düzce Gümüşova'da mahalle konsepti içinde tamamı alt gelirli vatandaşlar için üretilen konutlar az katlı tasarım planı ve yerel mimari unsurlarıyla dikkat çekiyor...

Düzce Gümüşova TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Düzce Gümüşova Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 69 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Düzce Gümüşova başvuruları 13 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Düzce Gümüşova projesinde yer alan 69 adet konut satışa çıkıyor, proje için başvurular 13 Eylül'den itibaren kabul edilecek.

TOKİ Düzce Gümüşova'da sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Düzce Gümüşova'da yer alan 187 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Düzce Gümüşova TOKİ sözleşme dönemi!

Düzce Gümüşova projesinde yer alan 187 adet konutun sözleşmeleri 14 Ağustos - 25 Ağustos 2017 tarihleri arasında imzalanacak.

Gümüşova kura sonucu 187 konut!

Gümüşova kura sonucu 187 konut yarın açıklanacak. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

29 Temmuz 2017 Düzce Gümüşova kura sonucu!

29 Temmuz 2017 Düzce Gümüşova kura sonucu açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak. Proje 187 adet konuttan meydana geliyor.

Gümüşova TOKİ Kura sonucu 29 Temmuz!

Gümüşova TOKİ Kura sonucu 29 Temmuz henüz açıklanmadı. Projenin kura çekilişi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Gümüşova kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Gümüşova kura sonuçları yarın açıklanacak. 187 adet konuttan meydana gelen projenin kura sonuçları açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Düzce Gümüşova kura çekilişi yarın!

TOKİ'nin Düzce Gümüşova'da hayata geçirdiği projenin kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede 187 adet konut yer alıyor.

Düzce Gümüşova kura çekilişi ne zaman?

Düzce Gümüşova kura çekilişi 29 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Proje Düzce Gümüşova Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor.

Gümüşova TEM otoyolu çalışmaları ne zaman bitecek Haberi

Gümüşova TEM otoyolu çalışmaları ne zaman bitecek

TEM otoyolunun İstanbul istikametindeki Körfez kavşağı ile Gümüşova arasında bulunan köprü ve viyadüklerde 15 Kasım-31 Aralık'ta korkuluk yenileme çalışması yapılacak.


Valilikten yapılan yazılı açıklamada, TEM O-4 Anadolu Otoyolu'nun kuzey taşıma yönünde, Ankara-İstanbul istikameti arasındaki köprü ve viyadüklerde emniyet şeridi ve gerektiğinde sağ şeritlerin kapatılacağı bildirildi.


Çalışmaların 15 Kasım Cumartesi günü başlayacağı, 31 Aralık Çarşamba günü tamamlanacağı belirtilen açıklamada, "Haftanın her günü 07.00 ile 19.00 saatleri arasında yapılacak çalışmalar sırasında geçici trafik işaretlemeleriyle gerekli emniyet tedbirleri alınacak. Sürücülerin yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir" ifadesine yer...