07 / 05 / 2024

gümüşova toki başvuru tarihleri ne zaman

gümüşova toki başvuru tarihleri ne zaman

TOKİ Düzce Gümüşova projesinde yer alan 69 adet konut satışa çıkıyor, proje için başvurular 13 Eylül'den itibaren kabul edilecek.

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

O kurum temizlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 27 Ekim!

Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. 2 erkek adayın alınacağı başvuru kapsamında KPSS puan şartının bulunduğu öğrenildi.

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı detayları, iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları...

TOKİ'den 81 il için son dakika yeni konut müjdesi geldi! İşte TOKİ başvuru şartları 2024!

TOKİ'den 81 il için son dakika müjdesi geldi. Peki TOKİ 2024 başvuru şartları ne? İşte merak edilen detaylar...

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

Beykent Üniversitesi çok sayıda öğretim üyesi alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

İstanbul Beykent Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanını duyurdu. 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’ne göre alım yapacak üniversite başvuru şartlarını açıkladı.

Dikey Geçiş Sınavı başvuru işlemleri başladı mı? DGS 2023 başvuru ücreti ne kadar?

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) tarihi belli oldu. Sınava girecek adaylar, Dikey Geçiş Sınavı başvuru işlemleri başladı mı? DGS 2023 başvuru ücreti ne kadar? diye sorguluyor. İşte detaylar...

PTT bu ay 15 bin personel alımı yapacak mı? PTT 18-36 yaş arası personel alımının başvuru detayları neler?

İş arayan binlerce aday Posta Telgraf Teşkilatı'nın personel alımı yapıp yapmayacağını sorguluyor. Peki, PTT bu ay 15 bin personel alımı yapacak mı? PTT 18-36 yaş arası personel alımının başvuru detayları neler? İşte ayrıntılar...

Emniyet Genel Müdürlüğü il il KPSS’siz personel alacak! Başvuru tarihi ve şartlar belli oldu! Hemen bir göz atın!

Emniyet Genel Müdürlüğü KPSS şartı olmadan personel alımı yapacak. İşte başvuru şartlarına dair detaylar!

2023 Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvuru şartları neler? SGK uzman erbaş son başvuru tarihi ne zaman?

Sahil Güvenlik Komutanlığında istihdam etmek üzere uzman erbaş alımı yapacağı açıklandı. Peki, 2023 Sahil Güvenlik Uzman Erbaş başvuru şartları neler? SGK uzman erbaş son başvuru tarihi hangi gün? İşte detaylar...

Devlet Su İşleri'ndan hem sınavsız ve hem de mülakatsız personel alımı müjdesi! Son başvuru tarihini aman kaçırmayın!

Devlet Su İşleri'ndan hem sınavsız ve hem de mülakatsız personel alımı müjdesi... Son başvuru tarihini aman kaçırmayın...

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

gümüşova toki başvuru tarihleri ne zaman Haberi

gümüşova toki başvuru tarihleri ne zaman


Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 187 konutluk Düzce Gümüşova Alt Gelir Grubu kapsamındaki 69 adet konut satışa çıkıyor.  Projedeki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Düzce Gümüşova Şubesi aracılığıyla yürütülecek. 


Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 13 Eylül 2017 – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Düzce Gümüşova Alt Gelir Grubu projesinde konut fiyatları 87 bin 346 TL ile 120 bin 377 TL arasında değişiyor.


Yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabilen Gümüşova TOKİ projesinde taksit tutarları 291,15 TL ile 588,51 TL arasında farklılık gösteriyor.


En düşük peşinat bedelinin 10 bin 482 TL olarak belirlendiği proje için 180 ay, 216 ay ve 240 ay vadeyle konut sahibi...