01 / 05 / 2024

Gün Kapı fiyat

Gün Kapı fiyat

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından inşa edilen Büyükyalı projesinin 3. etabı satışa çıktı. Gün Kapı etabında fiyatlar 746 bin TL’den başlıyor.

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Beko bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel dev indirim! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü'ne özel kampanyalar düzenleyerek çeşitli hediye seçenekleri sunan Beko, 4 programlı BM 4044 bulaşık makinesi modelinde tam 2 bin 500 TL indirim yaptı. Peki, Beko BM 4044 fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

A101'den Anneler Günü sürprizi! Büyük indirim geliyor! İşte 11 Mayıs 2023 fiyat listesi...

A101, Anneler Günü'nü de unutmadı! Ünlü zincir market yayımladığı 11 mayıs perşembe indirimli aktüel katalogunda Anneler Günü için özel bir sayfa hazırladı. İşte A101'in Anneler Günü katalogunda yer alan ürünler ve fiyat listesi...

English Home fiyatlarına Anneler Günü indirimi geldi! Fiyatlar dibi gördü! İşte English Home güncel fiyat listesi

English Home'da birçok ürün Anneler Günü sebebiyle indirime girdi. Yüzde 50'nin üzerine çıkan indirimler alışveriş tutkunlarını sevindirdi. İşte English Home, Anneler Günü indirimli fiyat listesi.

Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak  

Zirve seviyelere kadar yükseldikten sonra geri çekilen gram altın fiyatı için uzmanlardan kritik açıklama geldi. Gram altın 1.450 TL olacak! Kesin tarih verildi! Gardınızı alın o gün kapıda! Bakmayan bin pişman olacak.

Akaryakıtta şok gelişme! Motorine salı günü 80 kuruş zam geliyor! BP, Total, PO 19 Mart 2023 fiyat listesi

Sürücüler sık sık son dakika akaryakıt fiyatlarını araştırıyor. Akaryakıtta şok gelişme! Motorine salı günü 80 kuruş zam geliyor! BP, Total, PO 19 Mart 2023 fiyat listesi

Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! Migros 11 Mart 2023 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden biri olan Migros yaptığı indirimlerle de gündemden düşmüyor. Gıda fiyatların arttığı şu dönemde indirimler yakından takip ediliyor. Migros'ta 2 litre ayçiçek yağı 32 TL! Bugün son gün! Kapış kapış satılıyor! 11 Mart 2023 fiyat listesi.

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi

Kadınlar gününe özel fırsatlar Atasay'da başladı. Hediye almak isteyenler Atasay fiyat listesini araştırıyor. Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi.

Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Pırlantada dev fırsat! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Sirius pırlanta Kadınlar gününe özel yüzde 40 indirim kampanyası başlattı. Kadınlar gününe özel bu indirimi sakın kaçırmayın! Sirius pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi...

8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya! Pırlantada yüzde 40'a varan indirim! Assos 5 Mart 2023 fiyat listesi

Assos Pırlanta'da 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel kampanya başladı. Seçili pırlanta takılar yüzde 40'a varan indirimle satılıyor. Assos Pırlanta 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Watsons'da Kadınlar Gününe özel yüzde 50'ye varan indirim fırsatı! 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Watson'da kadınlar günü için indirim fırsatı başladı! Watsons'da hangi ürünler indirimde? Watsons'da indirimde olan ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?

Gün Kapı fiyat Haberi

Gün Kapı fiyat

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından hayata geçirilen Büyükyalı projesinin Gün Kapı etabı satışa sunuldu. Emlak Konut güvencesiyle yükselen proje Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde inşa ediliyor. 


Toplam 11 dönüm arsa üzerinde yapılan Büyükyalı projesi 4 etaptan meydana geliyor. 4 etap bittiğinde 1700-1800 konuttan oluşan projede yeni etap evleri 259 adet 1+1 ve 2+1 evlerden oluşuyor.






870 adet daireden meydana gelen ve 2 ay önce satışa çıkan iki etabın yüzde 30’u satılmıştı. Projenin Gün Kapı etabında ise gençler ve yatırımcılar hedefleniyor. 


Teslimlerin 2019 yılının Şubat...