29 / 04 / 2024

günaydın konakları projesi

günaydın konakları projesi

Hak Yapı Günaydın Konakları Projesi, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri ile Tuzla'da yükseliyor. Yüzde 25 peşinat ile konut sahibi olunabilen projede 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...

Günaydın Konakları Tuzla fiyat listesi!

Hak Yapı projesi olarak hayata geçirilen Günaydın Konakları Tuzla fiyat listesi kapsamında eşyalı tasarlanan 3 oda 1 salon konutların fiyatları 370 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Tuzla Günaydın Konakları iletişim!

Tuzla Günaydın Konakları iletişim bilgileri kapsamında projeye 444 1 620 numaralı telefonlardan ulaşılıyor. Projede yer alan eşyasız olan 3+1 konutların fiyatları 320 bin TL'den başlıyor

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! Yeni konutlar geliyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Güneysınır'da 114 yeni konut ve 8 dükkan inşa edecek.

TOKİ Konya Güneysınır projesi için düğmeye bastı! 114 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Konya Güneysınır'da 114 yeni konut inşa edecek.

Kahraman Günaydın, Deniz Finansal Kiralama'dan ayrıldı!

Deniz Finansal Kiralama Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Kahraman Günaydın, 30 Nisan 2020 tarihinde Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliği görevinden istifa etti.

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

Van Gürpınar Konakları için çalışmalar başladı!

Van’ın Gürpınar Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Gürpınar Konakları” projesi kapsamında 110 konutun yapım çalışmalarına başlanıyor.

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Günaydın Yapı Mobilya İnşaat Limited Şirketi Necat Söze, Ömer Balcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Günaydın İnşaat Emlak Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ahmet Günaydın ve Muhammed Sait Günaydın ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günaydın SteakHouse Restaurant yatırımları devam edecek!

Günaydın SteakHouse Restaurant'larının sahibi Cüneyt Asan, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.

Şehmus Günaydın'dan Isparta'da emeklilere TOKİ desteği sözü!

Vali Şehmus Günaydın, Türkiye Emekliler Derneği Başkanı Abdülkadir Ersal ve yönetim kurulu üyelerine Isparta'da yapılacak TOKİ Emekli Konutları konusunda destek sözü verdi.

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Günaydın Global Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Mustafa Günaydın Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Şenol Bıçakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 milyon TL sermaye ile 1 Mart'ta Beylikdüzü'nde kuruldu.

Özgür Residence Gül İnşaat Projesi!

Toplam 93 adet konut ve 11 adet cadde dükkandan oluşan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Özgür Residence Gül İnşaat Projesi Mart ayı sonunda satışa çıkacak.

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim!

Küçükköy Gül İnşaat projesi iletişim için 0212 573 03 19 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön satışların başladığı proje 55 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilecek.

11. Mahalle Gül İnşaat Projesi!

11. Mahalle Gül İnşaat projesi Beylikdüzü'nde daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor. 11'inci Mahalle Beylikdüzü projesinde daireler 2018 yılı Ekim ayında sahiplerine teslim ediliyor...

günaydın konakları projesi Haberi

günaydın konakları projesi

Hak Yapı Günaydın Konakları Projesi, Tuzla'da yükseliyor. 17 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerine konumlandırılan projede dairelerin fiyatları eşyalı ve eşyasız olarak değişiklik gösteriyor.


Eşyalı ve eşyasız olarak satışa sunulan Hak Yapı Günaydın Konakları Projesi, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon, 4 oda 2 salon daire seçenekleri sunuyor.


Hak Yapı Günaydın Konakları Projesi, yüzme havuzu, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, spor alanları gibi alanlara da sahip. Yüzde 25 peşinat ile daire sahibi olunabilen projede peşinattan sonra kalan tutar 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor.


Günaydın Konakları Tuzla Projesi'ndeki 2+1 daireler 95 metrekare ile 118 metrekare arasında, 3+1 daireler 138 metrekare, 3+2 dubleks daireler 215 metrekare, 4+2 dubleks daireler ise 235 metrekare büyüklüklerde tasarlandı.


Günaydın Konakları ulaşım:...