03 / 05 / 2024

güncel bankaların ev kredisi faiz oranları

güncel bankaların ev kredisi faiz oranları

Bankaların 120 ay vadelendirmede kullandığı konut kredisi faiz oranlarında yükseliş yaşandı. 2 gün öncesine kadar konut kredisi faiz oranları yüzde 1,09'dan başlarken yüzde 1,10'a kadar çıktı

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

1 Nisan 2024 harem altın fiyatları: Ata lira bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Güncel altın fiyatları 

Seçimin ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Milyonlarca kişi altın fiyatlarının yükselişe devam edip etmeyeceğini merak ediyor. İşte 1 Nisan 2024 harem altın fiyatları. 

Bankalar güncel ihtiyaç kredilerini açıkladı! 100 bin TL'nin geri ödemesi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz artışında sonra bankalar da faizlerinde hızla güncelleme yaptı. Buna göre, hem mevduat faizleri hem de ihtiyaç kredisi faizlerinde artış yaşandı. 100 bin liralık ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar oldu? Güncel rakamlar ve detaylar.

Bankaların güncel 100 bin TL ihtiyaç kredi oranları ve taksitleri nelerdir?

Vatandaşlar nakit ihtiyacını karşılamak için en uygun ihtiyaç kredisini bulmak istiyorlar. Buna göre, bankaların sunduğu farklı masraflı ve ödeme seçenekleri göz önünde bulundurularak kredi karşılaştırması yapılıyor. 

Bankaların kredi kartı alacakları 1 trilyon 273 milyar 609 milyon TL'ye çıktı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre bankaların kredi kartı alacakları 1 trilyon 273 milyar 609 milyon TL'ye çıktı...

Honda 2024 Ocak ayı güncel fiyatlarını duyurdu!

Honda otomobil üreticisi, 2024 Ocak ayı güncel fiyat listesini açıkladı. Markanın yayımlanan fiyat listesinde, Civic modelinde 175 bin Türk Lirası indirim yapıldığı kaydedildi. Ayrıca, City modeli, Honda otomobil üreticisinin en uygun modeli olarak ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Bankaların konut kredisi güncel faiz oranları neler? 900 bin TL konut kredisi alınırsa aylık ödeme tutarı ne kadar olur?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın politika faizini 500 baz puan artışı sonucunda yüzde 40 seviyesine çıkarmasıyla, konut kredisi faiz oranlarına ilişkin araştırmalar yapılıyor. Peki, güncel konut kredisi faiz oranlar neler? İşte detaylar...

Vatandaşın ev alma umudu dip seviyede!

Tüketici Güven Endeksi verilerine göre vatandaşın ev ve araba alma umudu dip seviyede. Otomobil alma beklentisi ise konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

Mazda CX-5’in yeni fiyatı belli oldu! İşte CX-5’in teknik özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Mazda, merakla beklenen CX-5 modelinin güncel fiyat listesini paylaştı. Fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımlayarak müşterilerini bilgilendiren Mazda, CX-5’in güncel fiyatının ekim ayı kapsamında geçerli olduğunu duyurdu.

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

50 bin TL ihtiyaç kredisi faiz oranları belli oldu! Bankalar arka arkaya güncel oranlarını açıkladı!

Eylül ayı itibarıyla bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranları revize edildi. Bu kapsamda, özellikle kamu bankaları, düşük faizli ve uzun vadeli kredi kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Bu yüzden, kredi faiz oranları ve hesaplamalarına yönelik araştırmalar hız kazandı. İşte bankalarında kredi faiz oranl

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Opel Grandland'e bu ay bir kuruş bile zam yok! Grandland'in Eylül 2023 güncel fiyatlarını görenler inanamadı! 

Opel Grandland'in merakla beklenen yeni fiyat listesi açıklandı. Söz konusu araca bu ay bir kuruş bile zam gelmedi. İşte Grandland'in Eylül 2023 güncel fiyat listesi...

güncel bankaların ev kredisi faiz oranları Haberi

güncel bankaların ev kredisi faiz oranları

29 Ocak'ta artmaya başlayan konut kredisi faiz oranları, 3 Şubat tarihinde de yüzde 1,00'in üstüne çıkmıştı. Bugüne kadar yüzde 1,09 olan 120 ay vadelendirmede konut kredisi faiz oranları yüzde 1,10'a kadar yükseldi. 


Yine bir değişiklik yaşanan konut kredisi faiz oranlarında DD Mortgage faiz oranı en düşük olan bankaydı. Yüzde 1,09 olan faiz oranı yüzde 1,10'a kadar çıktı. 


Şekerbank ise en yüksek faiz oranına sahip banka bayrağını eline aldı. 2 gün öncesine kadar yüzde 1,43'lük faiz oranına sahip olan bankada faiz oranı yüzde 1,49'a kadar yükseldi. 




Kübra...