06 / 05 / 2024

güncel kira kontratı

güncel kira kontratı

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz mal kiralamalarında, kiracı ile mal sahibi arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşme, kira süresi boyunca tarafların hak ve sorumluluklarını düzenliyor. İşte güncel kira sözleşmesi 2015...

Kira Kontratındaki 'bebek! detayı ağızları açık bıraktı!

Ev sahibi kiracı kavgaları gündemden düşmezken, Ukraynalı çiftin kira Kontratındaki 'bebek! detayı ağızları açık bıraktı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Konut kira fiyatlarında fren patladı! Güncel kira fiyatları eski kiracıları 4'e katladı!

Konut kira fiyatları, okulların açılması ile yoğun bir döneme geçti. Kira fiyatları yüksek olduğu için kimse evini değiştirmeyi tercih etmezken, eski kiracılar ile güncel kira fiyatları arasındaki fark neredeyse 4 katına çıktı.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! İşte 2023 kira kontrat örneği!

2023 kira kontrat örneği detayları ve kira sözleşmesi nasıl doldurulur sorusunun yanıtı ev sahipleri ve kiracıların gündeminde yer alıyor. İşte 2023 kira kontrat örneği...

Ocak ayı konut kira artış oranı belli oldu! Dikkat çeken zam detayı! Kira kontratını yenileyecekler hemen bakın...

Ocak ayı kira artış oranı aralık ayı enflasyon verisinin açıklanmasından sonra gündeme geldi. Ocak ayı konut kira artış oranı belli oldu! Dikkat çeken zam detayı! Kira kontratını yenileyecekler hemen bakın...

Kira depozito iadesi güncel kira ile mi olur?

Gayrimenkul kiralamalarında kiracıdan alınan depozito sözleşme bitiminde belli şartlarda iade edilebiliyor. Peki, kira depozito iadesi güncel kira ile mi olur?

Kira kontratı yapılırken nelere dikkat edilir?

Prokule Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gürlek kira kontratı yapılırken dikkat edilmesi gereken maddeleri kaleme aldı. İşte o 13 madde...

The Holl Life&Business güncel fiyatları!

The Holl Life&Business güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 24 ay kira desteği kampanyası bulunan projede 1+0 ve 1+1 şeklinde ofisler bulunuyor. 

Kira kontratında depozito bedeli 2015!

Gayrimenkul kiralamalarında mal sahibi kiracısından depozito bedeli isteyebiliyor.Güvence bedeli olarak bilinen bu ücret, belli bir sınırın üstünde olamıyor. Peki, kira kontratında depozito bedeli 2015 ne kadar?

Kira kontratı artış oranı 2015!

Yıllık kira sözleşmesinin yenilenmesi halinde kira bedeline belli oranlarda zam yapılıyor.Meskenlerde enflasyon oranlarına göre zam yapılıyor. Peki, işyeri kira kontratı artış oranı 2015 nedir?

Bilgi Üniversitesi Kira Hukukunda Güncel Gelişmeler Konferansı düzenliyor!

29-30 Mayıs tarihlerinde iki gün sürecek Konferans, İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü yapılacak. Konferansta birinci gün kira sözleşmesine uygulanacak genel hükümler ayrıntılı olarak incelenecek.

Kira kontratında depozito ne kadar?

Taşınmaz kiralarında sözleşmeyle kiracıya güvence verme borcu getirilebiliyor, ancak bu bedel kanundaki sınırı aşamıyor. Peki, kira kontratında depozito ne kadar? Kira kontratında depozito iadesi nasıl olur?

Kira Hukukunda Güncel Gelişmeler Konferansı 29-30 Mayıs'ta!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kira Hukukunda Güncel Gelişmeler Konferansı 29-30 Mayıs tarihlerinde, İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü'nde yapılacak.

Kira kontratında depozito iadesi!

Kira kontratında depozito, taşınmaz mal kiralamalarında mal sahibinin güvencesi için kiracıdan alınan bedel olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kira kontratında depozito iadesi ne zaman yapılıyor?

güncel kira kontratı Haberi

güncel kira kontratı

Güncel kira sözleşmesi 2015!

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz mal kiralamalarında, kiracı ile mal sahibi arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşme, kira süresi boyunca tarafların hak ve sorumluluklarını düzenliyor. Güncel kira sözleşmesi aşağıda yer alıyor:


Kira sözleşmesi:


Dairesi

(Buraya taşınmazın bağlı olduğu tapu dairesi yazılacak)

Mahallesi

(Burayı tapudaki mahallesi hanesinde yazan yazılacak)

Cadde/Sokağı

(Cadde veya sokak yazılacak)

Numarası

(Apartman kapı numarası ve Daire kapı numarası yazılacak)

Kiralananın Cinsi

Apartman dairesi

Kiralayan

(Kiraya verenin tam adı ve soyadı yazılacak)

Kiralayanın T.C. Kimlik No

(Kiraya verenin T.C. Kimlik no yazılacak)

Kiralayanın Adresi

(Kiraya verenin tam adresi yazılacak)

Kiracı

(Kiracının tam adı ve soyadı yazılacak)

Kiracının T.C. Kimlik No

(Kiracının T.C. Kimlik no yazılacak)

Kiracının Adresi

(Kiracının tam adresi yazılacak)

Akdin Başlangıç Tarihi

(Kira sözleşmesinin başlangıç tarihi yazılacak)

Akdin Süresi

(Kira sözleşmesinin süresi yazılacak)

Yıllık Kira Bedeli

(Kira bedelinin yıllık toplamı yazılacak)

Aylık Kira Bedeli

(Her ay ödenecek kira bedeli yazılacak)

Kira Bedelinin Ödeme Şekli

Her...