07 / 05 / 2024

Gündelikçi fiyatları ne kadar

Gündelikçi fiyatları ne kadar

Temizlikçi kadına sigortada kolaylık var ama dikkat! Bir evde bir ayda 10 günden az çalışanların iş kazası durumunda yardım alabilmesi için sigortasının kazadan 10 gün önce başlaması gerekiyor.

Peugeot 5008 fiyat listesi! Peugeot 5008 güncel fiyatları ne kadar oldu?

Sıfır kilometre otomobil piyasasında en fazla tercih edilen otomobil SUV modellerden biri olan Peugeot 5008 için yeni fiyat listesi duyuruldu. Buna göre, Peugeot 5008 fiyatları ne kadar oldu? İşte merak ile beklenen modelin fiyatı...

Hurda fiyatlarına zam! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! Güncel hurda fiyatları 2024

Güncel hurda fiyatları geri dönüşüm firmaları tarafından açıklandı. En çok merak edilenler arasında yer alan bakır ve demir hurda fiyatlarına zam geldi. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu?

Ev almak için doğru zaman mı? Fiyatlar ne zaman artacak? Uzmanı açıkladı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut piyasasındaki talep düşerken fiyatlar düşmedi. Peki fiyatlar ne zaman artacak, gayrimenkul için alım dönemi mi, kiralar neden yazın artıyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Ev hizmetlerinde çalışan gündelikçi primleri belli oldu...

Ev hizmetlerinde çalıştırılanların Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) prim ödenerek, sigortalanması zorunlu oluyor. Buna göre, asgari ücret zammı ile beraber ev hizmetlerinde çalıştırılan işçiler için ödenmesi gereken primler de yükseldi. İşte, gündelikçi primleri ve ayrıntılar...

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

İnşaat sektöründe indirim yağmuru! İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! 2023 demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demirine olan talebin azalmasıyla demir fiyatlarına peş peşe indirim gelmeye başladı. Bu kapsamda demir fiyatları güncellendi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 9 Eylül 2023 fiyat listesi.

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinin başında gelen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz günlerde indirim gelirken bugün Payas ve Karabük demir fiyatlarına zam geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 13 Ağustos hurda fiyatları

Son zamanlarda yüksek fiyatlardan satışa sunulan hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 13 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Gram altın 2 bin TL'yi görecek mi? Altın fiyatları ne kadar? İşte son gelişmeler...

Dünden bugüne altın fiyatları yukarı doğru seyrederken altın fiyatlarında son durum yatırımcıların ve vatandaşların piyasa ve ekonomi takipçilerinin gündeminde yer alıyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2023 Pazar günü gram, çeyrek, yarım ve ons altın fiyatları...

Gündelikçi fiyatları ne kadar Haberi

Gündelikçi fiyatları ne kadar

Temizlikçi kadına sigortada kolaylık var ama dikkat! Bir evde bir ayda 10 günden az çalışanların iş kazası durumunda yardım alabilmesi için sigortasının kazadan 10 gün önce başlaması gerekiyor.


-Bir evde bir ayda 10 gün ve daha fazla çalışanlar nasıl sigortalı olacak? 

* Ev hizmetlerinde aynı gerçek kişi yanında 10 gün ve daha fazla çalışanların sigortalılık işlemleri kolaylaştırılacak.

* Bu kapsamda ev hizmetlerinde çalıştırılanlar için sadece ilk başta bir bildirim formu doldurularak kuruma verilecek ve ayrıca işe giriş bildirgesi, aylık prim hizmet belgesi vb. belgeler düzenlemeyecek. Kurumca belirlenen belgeyi vermeyenler hakkında bir aylık brüt asgari ücret tutarında idari para cezası uygulanacak.

-Bir evde bir ayda 10 günden az çalışanlar sigortalanacak mı?

* Ev hizmetlerinde aynı evde 10 günden az çalışanların iş kazası ve meslek hastalığı...