06 / 05 / 2024

günebakan anaokulu

günebakan anaokulu

İstanbul Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde Kağıthane Belediyesi tarafından inşa edilecek Günebakan Anaokulu'nun temelini atıldı...

Okullarda 9 gün tatil kararı: MEB o tarihte anaokulundan liseye kadar her sınıf için tatile girileceğini duyurdu

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullarda 4 gün ders ve 3 gün tatil uygulama önerisinin kesin bir dille reddedildiğini açıkladı. Bu açıklama, öğrenciler arasında büyük ilgi uyandırdı. Milyonlarca anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi, Eylül ayı itibariyle derslerine başladı.

Anaokulu, ilkokul, ortaokul, lise öğrencileri dikkat! Eğitime bir gün ara verildi! Pazartesi okullar açık mı? Son dakika

Anaokulu, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12. sınıflar dikkat! Yarın Şanlıurfa'da etkili olması beklenen şiddetli yağışlar sebebiyle, kent merkezinde eğitim ve öğretime ara verildi. İşte ayrıntılar...

Anaokulu destek ödemeleri ne zaman başlayacak? Anaokulu yardım parası ne kadar? Tarih belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu anaokulu destek ödemeleri bu hafta başlıyor! Peki bu ödemeden kimler yararlanabilir? İşte detaylar…

Pusula Anaokulu İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pusula Anaokulu İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de Gökhan Türkmen tarafından kuruldu.

THY, Elazığ'da anaokulu inşa ediyor!

Türk Hava Yolları'nda (THY) görevli kabin memurları ve pilotların kurduğu İyiliğe Uçanlar Uluslararası İnsani Yardım Derneği, anaokulu projesi için yardımseverlerin desteklerini bekliyor.

Gülben Ergen, Ordu’da anaokulu açtı!

Ordu'da anaokulu açılışı gerçekleştirilen sanatçı Gülben Ergen, hedeflerinin 81 ilde 81 anaokulu yapmak olduğunu açıkladı.

Beyoğlu Hezarfen Anaokulu açıldı!

Beyoğlu Hezarfen Anaokulu ilk misafirlerini ağırladı. Yeni eğitim yılının başlamasıyla beraber sınıfları dolduran minik öğrencilerin mutluluğu ve heyecanı görülmeye değerdi.

Aydan Gömügen Tuncay yurtdışında da anaokulu açacak!

Yaklaşık 25 yıllık eğitim hayatından sonra Atakare Eğitim Kurumları ve Kare Anaokulu'nu kuran Aydan Gömügen Tuncay Yurtdışında da anaokulu açacak.

Gülben Ergen'den anaokulu inşaatı için 350 bin TL!

Çocuklar Gülsün Diye derneğinin 37’nci anakoulu Eskişehir'de inşa ediliyor. Gülben Ergen'in okul inşaatı için cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları 2017'de açılıyor!

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları, Swissotel Büyük Efes'te tanıtım semineri düzenledi. Kurumun, Ege Üniversitesi içerisinde 4 bin metrekarelik alanda yer alan anaokulu kampusünün de yine önümüzdeki yıl faaliyete geçeceği belirtildi.

Gülben Ergen, Ordu Fatsa'da anaokulu açtı!

Ordu’nun Fatsa ilçesinde Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından yapımı tamamlanan Çocuklar Gülsün Diye Anaokulu, ünlü sanatçı Gülben Ergen’in katıldığı programla açıldı.

Gülben Ergen, Ordu Fatsa'da anaokulu açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği, okul öncesi eğitimin yaygınlaşması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaptırdığı anaokulunu 5 Kasım Cumartesi günü açacak.

Gümüşhane'de 2 yeni okul hizmete açıldı!

Gümüşhane'de, emekli öğretmen Yıldız Eskicioğlu'nun katkılarıyla yapılan anaokulu ile Gümüşhaneli Şehit Jandarma Er Murat Yıldız'ın adının verildiği ilkokul, törenle hizmete açıldı.

günebakan anaokulu Haberi

günebakan anaokulu

Kağıthane Belediyesi eğitime destek projelerine bir yenisini daha ekledi. Belediye, Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilecek Günebakan Anaokulu'nun temelini attı. Temel atma törenine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer ve İlçe Emniyet Müdürü Mahir Yavaş...