07 / 05 / 2024

Güneri İnşaat Ataşehir Barbaros Mahallesi

Güneri İnşaat Ataşehir Barbaros Mahallesi

Güneri İnşaat Türkiye'de ilk defa katılımcı kentsel dönüşüm projesi olarak yeni bir model oluşturacak. Şirket, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu Ataşehir Barbaros Mahallesinde örnek bir kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı...

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bostancı Orti Oto Ekspertiz Danışmanlık Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Burak Orhan ve Salih Tiryaki ortaklığında kuruldu.

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Althuraıya Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahman N S N Alnemash ve Thuraıya Y M N Alzayed ortaklığında kuruldu.

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leysın Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nabil Jamıl Usman tarafından kuruldu.

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal M F Aloudah tarafından kuruldu.

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücetürk Eğlence İşletmeleri Gıda İnşaat Sanayi Ve Limited Şirketi  Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Özge Yücetürk tarafından kuruldu.

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İvt Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Topçuoğlu tarafından kuruldu.

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Grup Gıda İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Deniz tarafından kuruldu.

Hantap Gıda İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hantap Gıda İnşaat Danışmanlık Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıkaya tarafından kuruldu.

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Havin Mimarlık Mühendislik Gıda İnşaat'ın merkezi Bahçelievler'e taşındı.

Güneri İnşaat Ataşehir Barbaros Mahallesi Haberi

Güneri İnşaat Ataşehir Barbaros Mahallesi

Güneri İnşaat Türkiye'de ilk defa katılımcı kentsel dönüşüm projesi olarak yeni bir model oluşturacak. Şirket, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu Ataşehir Barbaros Mahallesinde örnek bir kentsel dönüşüm projesi için kolları sıvadı.



Güneri İnşaat özel sektörün en büyük kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor. Şirket, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde örnek bir kentsel dönüşüm projesi hazırlıyor. 

Bugünlerde kentsel dönüşüm heyecanı yaşanan mahalle, arsa sahipleriyle tek tek anlaşma yöntemiyle dönüşecek. Proje neticesinde mahallenin geçmişle geleceği buluşturan modern bir yüze kavuşması hedefleniyor. 


Güneri İnşaat, bugüne kadar İkebana Evleri, Hisar Konakları, Kandilli Koru Evleri, Kalamış Sun Marine gibi birçok projeyi başarı ile gerçekleştirdi. Şimdi ise Barbaros Mahallesi Projesi ile özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek. 


3 firma çizdi Barbaros Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi...