09 / 05 / 2024

güneşli corridor avantaj

güneşli corridor avantaj

Son 40 adet dairenin satışı devam eden Güneşli Corridor Rezidans'ta fiyatlar 235 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 + yüzde 10 indirim uygulanıyor...

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıkarılan Venara Güneşli projesinde kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konut bulunuyor.

Güneşli Venara'da hem 36 ay vade hem de yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Venara Güneşli projesinde 36 aya varan vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Güneşli Venara'da yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Venara Güneşli'de 36 aya varan vade fırsatı!

Venara Güneşli projesinde 36 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Söz konusu projede yüzde 1 KDV avantajı da sunuluyor.

Venara Güneşli yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje!

Yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunulan Venara Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. İşte Venara Güneşli detayları...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli'de KDV avantajı devam ediyor!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 8 KDV avantajıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de KDV indiriminden faydalanmak için son günler!

KDV indirim avantajından faydalanarak Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için son günler.. Yüzde 8 KDV indirimi uygulaması 31 Ekim’de sona eriyor..

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Balance Güneşli'de ofis satışları devam ediyor. Prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyenlere yüzde 10 KDV indirimi avantajı devam ediyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 10 KDV avantajı ile devam ediyor. Proje, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmaları ve serbest meslek sahiplerini bekliyor.

Balance Güneşli'den yüzde 8 KDV avantajlı ofisler!

Balance Güneşli'de ofislerin satışları yüzde 8 KDV avantajı ile devam ediyor.  Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. 

Balance Güneşli'de kiralama ve satışlar devam ediyor!

Tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunan Balance Güneşli, yüzde 8 KDV avantajını da sunuyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat sunuyor...

güneşli corridor avantaj Haberi

güneşli corridor avantaj

Corridor Rezidans projesi Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Son 40 adet dairenin satışı süren Corridor Residence İstanbul Avrupa yakasında Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alıyor.


7 blok halinde hayata geçirilen Corridor İstanbul teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlendi. Proje, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Toplam 550 adet konuttan meydana gelen Sur Yapı Güneşli Corridor projesinde tamamı peşin ödemelerde yüzde 10+yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Güneşli Corridor Rezidans satış fiyatları!

42 metrekare 1+0 daireler 235 bin TL,

46 metrekare 1+1 daireler 247 bin TL,

51 metrekare 1+1 daireler 277 bin TL,

70 metrekare 1+1 daireler 341 bin TL,

83 metrekare 1+1 daireler 405 bin TL,

101 metrekare 2+1 daireler 512 bin TL,

102 metrekare 2+1...