02 / 05 / 2024

Güneşli Greenist adres

Güneşli Greenist adres

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik proje Greenist, 15 bin metrekarelik peyzaj alanıyla şehrin göbeğinde dört mevsim tatil vadediyor. Talin Saraylı Dikici “Greenist bizim ilk projemiz." dedi.

Greenist Güneşli ödemeleri!

Greenist Güneşli projesinde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. İşte, Greenist Güneşli ödemeleri...

Greenist Güneşli adres!

Toplam 174 adet daireden meydana gelen Greenist Evleri'nde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. Greenist Güneşli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Nurol Park Güneşli açık adres!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Nurol Park projesi İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Greenist Güneşli'de son daireler! 477 bin TL'ye!

Greenist Güneşli'de 477 bin TL'den başlayan fiyatlarla son dairelerin satışları devam ediyor. Greenist Evleri Güneşli projesinde son 40 adet daire kaldı...

Güneşli Nurol Park Rezidans adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

Güneşli Nurol Park adres bilgileri!

9 blok şeklinde yükselen proje toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

Nurol Park Güneşli adres!

Nurol Park Güneşli adres bilgisi detayları haberimizin içinde yer alıyor. Projede konut teslimlerinin 2016 Şubat'ta yapılması öngörülüyor.

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres!

Nurol GYO Nurol Park Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli Evren Mahallesi'nde yer alıyor. Projede daire fiyatları 418 bin TL'den başlıyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres!

Toplam 232 adet konut ve 4 adet ticari ünitenin bulunduğu proje 4 blok şeklinde yükseliyor. Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli hattında yükseliyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri!

Tanışlar İnşaat ve Mayra İnşaat tarafından inşa edilen proje 4 blok şeklinde yükseliyor.Güneşli Kirazlı Koru Evleri adres bilgileri olarak İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de yükseliyor.

Corner Life Güneşli adres!

Ödemelere göre banka kresi kullanılabilen projede daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Corner Life Güneşli adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar - Güneşli lokasyonunda yükseliyor.

Greenist Güneşli'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Saray Grup'un Güneşli'de hayata geçirdiği Greenist projesinde, evleneceklere özel bir kampanya başladı. Buna göre, 23 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim yapılacak.

Güneşli Greenist'te 15 Nisan'a kadar yüzde 10 indirim!

Güneşli Bölgesi’nde yaşamın başladığı Greenist konutlarında,ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Greenist, 5-15 Nisan tarihlerinde 1+1 dairelerde yüzde 10 oranında indirim sunuyor.

Güneşli Greenist adres Haberi

Güneşli Greenist adres

Güneşli Bölgesi’nin En Yeşil Projesi Greenist




İstanbul gibi her geçen gün kalabalıklaşan bir metropolde yeşil alanların da azalmasıyla, yaşam alanı tercihleri şehir dışlarına taştı. Buradan yola çıkan Saray Alüminyum, uzun yıllara dayanan alüminyum ve inşaat malzemeleri üretimi tecrübesini kendi projesine taşıdı. İlk projeleri olan Greenist’in her dairesine kendileri oturacakmış gibi özen göstererek yaptıklarını söyleyen Saray Alüminyum Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Greenist bizim ilk projemiz. Sektörden uzaklaşmadan, kalitesine yüzde yüz güvendiğimiz kendi malzemelerimizi kullandık. Güneşli Bölgesi’ni özellikle tercih etmemizin sebebi şehrin göbeğinde hala yemyeşil kalan bu alanda tertemiz, sakin ve huzurlu bir yaşam alanı yaratmak oldu” dedi. Projedeki çocuk güvenliğine ve sosyal alanlara da dikkat çeken Dikici “Çocuklar kuşkusuz hepimizin en değerlileri. Onların güvenliği için projemizde ekstra önlem aldık....