06 / 05 / 2024

Güneşli yeni poliklinik

Güneşli yeni poliklinik

Türkiye’nin nüfus olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar, yeni bir semt polikliniğine kavuşuyor. Güneşli Mahallesi’nde inşa edilen Mustafa Dinç Semt Polikliniği, verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da bünyesinde barındıracak.

The One Güneşli lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

The One Güneşli projesi Bardo İnşaat tarafından İstanbul Güneşli'de yükseliyor. Proje  lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta! Peki The One Güneşli'de konut fiyatları ne kadar? The One Güneşli ile ilgili ayrıntılar...

Venara Güneşli yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje!

Yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunulan Venara Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. İşte Venara Güneşli detayları...

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Avrupa Konutları Güneşli resmen başlıyor! Artaş'tan İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un arazisine 1.312 yeni konut geliyor!

Avrupa Konutları Güneşli projesi resmen başlıyor. 1.312 konut ve 32 dükkanın yer alacağı proje İÇDAŞ ve Metal Yapı Konut'un Güneşli arazisinde yükselecek.

Avrupa Konutları Güneşli ön talep topluyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Güneşli projesi ön talep toplamaya başladı. İşte projenin detayları...

Avrupa Konutları Güneşli geliyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 konutluk yeni proje!

Avrupa Konutları Güneşli projesi için düğmeye basıldı. Avrupa Konutları Güneşli projesinde 1.312 konut ve 32 dükkan yer alacak.

Ala Güneşli'ye yeni blok ilave edildi!

Mar Yapı tarafından hayata geçirilen Ala Güneşli projesinde kapasite artışına gidildi. A ve B blok olarak planlanan projeye C blok ilave edildi.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

105 Güneşli'de 420 bin TL'ye! Yeni proje!

105 Güneşli projesi Uyumazlar Yapı tarafından İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçiriliyor. Fiyatların vadeli ödemelerde 420 bin TL'den başladığı projede kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 

Nirvana Güneşli Evleri geliyor! Yeni proje!

Nirvana Güneşli, İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Basın Ekspres'te UMT İnşaat tarafından hayata geçiriliyor...

Güneşli THY Sitesi Projesi'nde 260 bin TL'ye! Yeni Proje!

Toplam 700 konut ve 9 ticari üniteden meydana gelen Güneşli THY Sitesi Projesi'nde 1+1 daireler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Luxera Güneşli projesi geliyor! Yeni proje!

Basın Ekspres’e yakın bir konumda hayata geçirilecek olan Luxera Güneşli yeni yılda satışa çıkacak. Projede 250 konut yer alıyor.

Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut geliyor!

MOD Gayrimenkul Basın Ekspres Yolu'na MOD Güneşli projesi ile 300 yeni konut inşa edecek. Proje Basın Ekspres Yolu’nda 8 dönümlük bir alanda hayata geçirilecek.

Güneşli yeni poliklinik Haberi

Güneşli yeni poliklinik

Türkiye’nin yüzde 1 nüfusunun yaşadığı Bağcılar ilçesine yeni bir semt polikliniği inşa ediliyor. Bağcılar Belediyesi tarafından mevcut polikliniğin yetersiz kalması nedeniyle Güneşli Mahallesi’nde inşaatı hızla süren Mustafa Dinç Semt Polikliniği hizmete sunulduğunda ilçe sakinlerinin sağlık hizmeti ihtiyacına cevap verecek. Poliklinik toplam 2 bin 940 metrekare alana edildi. Mustafa Dinç Semt Polikliniği hizmete sunulduğunda, bünyesinde verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da barındıracak.

Merkezde, ayrıca iki adet soğuk oda, jeneratör odası ile teknik hacimler de yer alacak. Zemin kattaki verem savaş biriminde sorumlu hekim odası, 7 doktor odası, arşiv, röntgen odası hizmet verecek.


“SAĞLIK VE EĞİTİME ÖNCELİK VERİYORUZ”

Ülkemizin yüzde 1 nüfusunun Bağcılar’da yaşadığını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, eğitim, sağlık ve ulaşım alanındaki ihtiyaçların karşılanması amacıyla önemli projelerin hizmete...