03 / 05 / 2024

GüneşliPark Gardenya projesi

GüneşliPark Gardenya projesi

Gül Proje - Mutlu İnşaat ortaklığının Güneşli'de 25 bin m2 alana inşa ettiği GüneşliPark Gardenya'da erken teslimler başlıyor. 60 ay sıfır faiz ile ödeme avantajları sunulan proje, 8 blokta toplam 300 daire, 7 mağaza ve bir süpermarket bulunuyor...

Valory Güneşli Satışta! Yeni proje

Valory Güneşli konut projesi Yiğitoğlu Kimya tarafından İstanbul'da inşa ediliyor. Proje kapsamında 216 daire hayata geçirilecek.

Güneşli Homes Mart 2024'te teslim!

Gülahmetoğlu İnşaat tarafından İstanbul ili Bağcılar İlçesi Güneşli Mahallesi'nde yükselen Güneşli Homes Mart 2024'te teslim edilecek. Peki Güneşli Homes daire fiyatları ne kadar? Güneşli Homes projesi ile ilgili detaylar...

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Toplamda 156 adet konuttan oluşan Nirvana Güneşli Evleri projesi UMT İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki, Nirvana Güneşli Evleri nerede?

Gül Proje Express'te taksitler 3 bin TL’den başlıyor!

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi ‘Gül Proje Express’te yeni bir kampanyaya start verdi. Güneşli Park ve Güneşli Gardenya projesi gibi yüzde 100 prim yapmasını beklenen Gül Ekspress projesi, yatırımcı ve ev sahibi olmak isteyenlere de büyük fırsat sunuyor.

Güneşli Tower projesi Aralık 2018'de teslim edilecek!

MEROSA Şirketler Grubu, Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Şirketin yeni projesi Güneşli Tower Projesi 35 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.

Güneşli Tower projesinin lansmanı bugün!

Merosa Şirketler Grubu tarafından inşa edilecek Güneşli Tower projesi tanıtılacak. Lansman toplantısı bugün gerçekleşecek.

Konya Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali halk toplantısı 2 Ağustos'ta!

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, Konya Çumra'da Alibeyhüyüğü Güneş Enerji Santrali projesi için 2 Ağustos günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Lara falez kıyı bandında güneşlenme platformları kurulacak!

Antalya Lara falez kıyı bandında güneşlenme platformları projesi için 4 noktada izin alındı. Muratpaşa Belediyesi, 5 nokta için daha başvurdu.

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar değiştiği proje İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alıyor. Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi yaklaşık 2 bin konuttan oluşacak.

Güneşli Tek A+ Ofis projesi yatırımcısına avantaj sunuyor!

Geleceğin ofis yaşamını bugünden şekillendiren Balance Gayrimenkul, Balance Güneşli projesi ile Güneşli bölgesinde dikkatleri üzerine çekiyor...

Efeler Belediyesi'nden Güneş Enerji Santrali Projesi!

Efeler Belediyesi, "Güneş Enerji Santrali Projesi"ni hayata geçirerek, elektriğini kendisi üretecek. Proje ile ilgili çalışmalarını hızlandıran Efeler Belediyesi, Güneş Enerji Santralı'nı Dalama Mahallesi'ndeki belediyeye ait arsada kuracak.

Güneşli Luxera Residence Projesi!

Luxera Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje toplam 2 bin 100 metrekare alana sahip. Güneşli Luxera Residence Projesi Atatürk Havalimanına 6 kilometrek kadar uzaklıkta yer alıyor.

GüneşliPark Gardenya projesi Haberi

GüneşliPark Gardenya projesi

Gül Proje - Mutlu İnşaat ortaklığının Güneşli'de 25 bin m2 alana inşa ettiği GüneşliPark Gardenya'da erken teslimler başlıyor. Proje, 20 bin m2 yeşil alan, şehir ve deniz manzaralı, balkonlu daireler, mağazalar, market, çocuk oyun alanları, seyir terasları gibi alanları ile öne çıkıyor. 60 ay sıfır faiz ile ödeme avantajları sunulan proje, 8 blokta toplam 300 daire, 7 mağaza ve bir süpermarket alanından oluşuyor. Tüm konforu düşünülmüş 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçeneklerine sahip GüneşliPark Gardenya'da ocak, davlumbaz, klima, fırın ve bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar hazır olarak teslim...