09 / 05 / 2024

Güneşten Yapım Yönetim Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güneşten Yapım Yönetim Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güneşten Yapım Yönetim Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Koraltan tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Profesör Doktor Turan Güneş Caddesi'nde kuruldu.

2024 Bütçe Kanunu Teklifi görüşmeleri yarın başlıyor! Yapım işleri ek fiyat farkı ve inşaat malzeme fiyatları gündemde!

Yeni torba yasa maddeleri vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte Meclis’ten geçen 86 maddelik torba teklifi görüşmelerindeki yapım işleri ek fiyat farkı, deprem bölgesinde inşaat malzeme fiyatlarını yüksek fiyattan satanlara verilecek ceza ve kentsel dönüşüm detayı...

GSB yurt yönetim personeli alımı ne zaman 2023?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK yurtlarında görevlendirilmek üzere 1453 yurt yönetim personeli alımı sonuçları heyecanla bekleniyor. Başvurular 6-10 Ekim tarihleri arasında e-Devlet üzerinden tamamlandı ve şimdi gözler alımla ilgili önemli bilgilere çevrildi. İşte detaylar..

Tan Urla'da konutların enerjisi güneşten! Yenilenebilir enerji doğal yaşamla birleşiyor!

Tanyer Yapı Genel Koordinatörü Taylan Tanyer, Tan Urla projesi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, konutların enerjisinin güneşten elde edileceğini dile getirdi.

Ahmet Karaca nerede doğdu? Ne iş yapıyor? Yüksek lisansını yurt dışında mı yaptı?

Körfez GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda İşe Alım ve Ücretlendirme Komitesi Üyesi Türk iş insanı Ahmet Karaca kimdir? Ahmet Karaca hangi okuldan mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? İşte Türk iş insanı Ahmet Karaca ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doruk Canbolat ve Mete Canbolat ortaklığında kuruldu.

Gözlükte korkunç iddia! Gözlük satın alayım derken sakata gelmeyin! Satılan her 5 gözlükten biri denetimsiz!

Gözlerinizi güneşten koruyayım derken sağlığınızdan olmayın. Hem online platformlarda hem de mağazalarda yapılan bazı satışlarda, denetimsizlik nedeniyle göz sağlığının hiçe sayıldığı iddia ediliyor.

Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31777 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Reza Zadehbagherı tarafından kuruldu.

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öksüz tarafından kuruldu.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Güneşten Yapım Yönetim Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Güneşten Yapım Yönetim Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Güneşten Yapım Yönetim Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Okan Koraltan tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Zeytinburnu, Seyitnizam Mahallesi, Profesör Doktor Turan Güneş Caddesi'nde kuruldu. 


Güneşten Yapım Yönetim Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Proje yönetim hizmetleri inşaat işleriyle ilgili her türlü kontrollük ve danışmanlık hizmetleri bilirkişi faaliyetleri İnşaat işlerinde, bütçe hazırlanması, metraj yapılması, proje koordinasyon faaliyetleri,  değerleme raporlarının hazırlanması, planlama ve süpervizörlük hizmetleri,ruhsat alım süreçlerinin takibi,bina tesis yönetim hizmetleri, site yönetimi,yangın danışmanlığı,akustik danışmanlığı,cephe danışmanlığı, 2- PROJELENDİRME İŞLERİ proje yarışmalarına katılmak mimari, statik, mekanik, elektrik proje çizilmesi ve proje ihalelerine katılım 3-TİCARİ FAALİYETLER inşaat malzemelerinin üretimi, tedariği, alım ve satım arsa ve bina alım satım işleri emlak kiralama faaliyetleri  her...