16 / 05 / 2024

güney turizm

güney turizm

Gezi Parkı eylemleri nedeniyle Taksim'deki yabancı turist sayısı yüzde 80 azaldı. Yerli turislter ise tatil için Güney'i tercih ediyor...

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşitaş'ta 60 milyon 540 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nevzat Pisak, Mehmet Levent Selamoğlu ve Mep Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret ortaklığında kuruldu.

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Denim Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Karabulut tarafından kuruldu.

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Öğrenci Yurdu Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Esenler'de 2 milyon 310 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Akdeniz ve Veysi Şaşmaz ortaklığında kuruldu.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Müteahhit İnşaat Kuyumculuk Turizm Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Güney ve Osman Güney ortaklığında kuruldu. 

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bekci tarafından kuruldu.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Güneykaya Turizm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Güneykaya Turizm ve İnşaat Limited Şirketi, Handan Çetinkaya Güney ve Salih Çetinkaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Kasım'da Kadıköy, S.Cedit, İmam Ramiz Sokak'ta kuruldu.

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi açıldı!

İstanbul Metro Turizm Seyahat Limited Şirketi Güney Yönü Şubesi, Aydın Ünsever Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ocak'ta elimpaşa, Ortaköy Mahallesi'nde kuruldu.

Marmara ve Karadeniz, güney sahillerine rakip oluyor!

Marmara ve Karadeniz, güney sahillerine rakip oluyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Karadeniz ve Marmara sahillerini, dünya turizminde kalitenin temsilcisi olan mavi bayrakla donatmak için çalışmalara başladı.

Marmara ve Karadeniz, turizmde güney sahillerine rakip oluyor!

Marmara ve Karadeniz, güney sahillerine rakip oluyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Karadeniz ve Marmara sahillerini, dünya turizminde kalitenin temsilcisi olan mavi bayrakla donatmak için çalışmalara başladı.

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Uyaroğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Denizli Güney Şelalesi heyelanın ardından ziyarete açıldı!

Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından alınan bilgiye göre Denizli’nin Güney ilçesindeki Güney Şelalesi, çökmesinin ardından heyelan bölgesinde yapılan düzenlemelerle şelalenin suyu tekrar eski yerine verilerek, ziyarete açıldı.

güney turizm Haberi

güney turizm
Taksim'de yaşanan Gezi Parkı olayları sebebiyle Taksim ve civarındaki yabancı turist sayısı yüzde 80 düştü. Yabancı turistlerin yerini yerli turistler aldı. Yerli turistlerin Ttatil için Güney'i tercih etmesiyle paket tatil satışlarında yüzde 20 artış...