21 / 05 / 2024

Güneypark projeleri

Güneypark projeleri

Güneypark'ta yeni plan tartışması çıktı. KAMUOYUNDA Mühye 902 Parsel olarak bilinen Yeni Güneypark Kentsel Dönüşüm ve de Gelişim Projesi için Büyükşehir Belediye Meclisi olağanüstü toplandı...

2024'te kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin gözdesi olacak!

Büyükşehirlerde sağlam ve güvenli konut ihtiyacının giderek artması, kentsel dönüşümü Türkiye’nin 2024’deki olmazsa olmazı haline getirdi. Bu kapsamda kentsel dönüşüm projeleri konut geliştiricilerinin yeni gözdesi haline gelecek.

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

Başkent Ankara'da 2+1 ve 3+1 konutlar satılıyor! Ev alacaklara büyük fırsat!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya ilçesi, Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 30 adet konut ile 1 adet dükkanı satıyor. İşte 2+1 ve 3+1 konutlar ile dükkanın fiyat bilgileri...

Büyükşehir Belediyesi 30 adet konutu satışa çıkardı! 4+1, 3+1 ve 2+1 Ankara'da hemen bakın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'ndan Çankaya İlçesinde yer alan Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesinde konumlanan 30 adet konut ve 1 adet dükkan satışı yapacağını ilan edildi.

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Millet bahçesi projeleri meclis gündeminde!

Millet bahçeleri projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

ABB tarafından satılan konutlara yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konut vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Sinpaş GYO Güneypark arsası değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Ankara ili, Çankaya ilçesi, İlkbahar Mah.Güneypark bölgesinde yer alan 29634 ada 2-3-4 parsel, 29635 ada 2-4-5-6-9-11 parsel, 29900 ada 2 parsele ilişkin 10 adet arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Güneypark projeleri Haberi

Güneypark projeleri

Güneypark'ta yeni plan tartışması çıktı. BÜYÜKŞEHİR Belediye Meclisi, önceki gün olağanüstü toplandı. Tek gündem maddesi 'Yeni Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi' olan meclis toplantısı tartışmalı geçti. 'Yeni Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ndeki 1/5000 ve 1/25000 ölçekli nazım imar planı değişikliği meclisi ikiye böldü. Planlar CHP ve MHP grubunun muhalefetine rağmen oy çokluğuyla geçti, tesöl harici 24 hektar alan daha proje alanına katildi. CHP Grup Başkan vekili Yaşar Çatak, toplantının usulüne uygun olmadığım belirtirken, meclisten geçirilen plan değişikliğinin proje üe ilgili Danıştay 6. Dairesi'nin iptal ve yürütmeyi durdurma karan gerekçelerine de aykın olduğunu düe getirdi Çatak, 'İstisnai ve usulsüz olağanüstü' olarak nitelendirdiği toplantı üe ilgili şu bilgileri verdi: 


'USULÜNE UYGUN YAPILMADI' 


"Büyükşehir Belediye Meclisi adi durumlarda ve yılda en fazla...