15 / 05 / 2024

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi yenilendi mi

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi yenilendi mi

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi'nin dış cephesi yenilendi. Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli vurguladığı ve yöresel mimariye kullanalım talimatları ardından Güneysu ilçesi adete eski şehir kasabalarını andırmaya başladı.

TOKİ, Rize Güneysu’da 350 adet konut inşa edecek!

TOKİ'nin Rize’de yapacağı sosyal konut projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşiyor. Peki, TOKİ Rize Güneysu projesinde kaç konut yapılacak? Ucuz konuta nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Rize Güneysu 2022 sosyal konut projesi...

Creta Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Creta Turizm Gıda Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Yavuz Selim Özay tarafından kuruldu.

Yavuz Selim Köşger'den Urla depremi açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Urla açıklarındaki depremle ilgili açıklama yaptı. Köşger, "Urla açıklarındaki depremde herhangi bir olumsuzluk meydana gelmedi" dedi.

Ahmet Gür vefat etti!

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ortadoğu Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Güneysu İlim Öğrenenlere Yardım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Gür son yolculuğuna uğurlandı.

 Yavuz Selim Tetik, Kuyumcukent Gayrimenkul'ün Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Hakan Erdem'in işbu kararımız ile görevden azline, Yavuz Selim Tetik'in Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi.

İzmir'de rezerv alanlardaki konut inşaatları hız kesmiyor!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Ramazan Bayramı sebebiyle 30 Ekim 2020'de yaşanan depremde evleri yıkılan ve geçici barınma merkezine yerleştirilen depremzedelerle görüştü.

TOKİ Rize Güneysu 143 konut ihalesi 13 Nisan'da!

Rize İli Güneysu İlçesi Küçükcami Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap 143 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 13 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Özderici GYO bağımsız yönetim kurulu üye adaylarını seçiyor!

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak, Mehmet Ali Güneysu ve Selim Taylan'ın belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

Özderici GYO Sürdürülebilirlik Komitesi kuracak!

Özderici GYO'nun Sürdürülebilirlik Komitesi kurmasına, komite başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Güneysu'nun, komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selim Taylan ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın seçilmesine karar verildi.

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger'den deprem konutları açıklaması!

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmirli depremzedelerin kalıcı konutlara kavuşması için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi. 

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Görsel Mimarlık İnşaat Ve Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Selim Kurnaz tarafından kuruldu.

İzmir depreminde hasar gören 33 okul yeniden yapılacak! 

İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, 30 Ekim'de meydana gelen depremde hasar gören 33 okulun iş insanları desteği ile yeniden yapılacak. 

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi yenilendi mi Haberi

Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi yenilendi mi


Son zamanlarda ülke genelinde başlayan yöresel mimariye dönüş hamlesi Rize’nin Güneysu ilçesinde de kendini çokça hissettiriyor. Özellikle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli vurguladığı ve yöresel mimariye kullanalım talimatları ardından Güneysu ilçesi adete eski şehir kasabalarını andırmaya başladı. Gelen turistlerinde özellikle ilgisini çeken bu mimari yapılar ilçeye farklı bir hava kattı. Bu zaman kadar hükümet konağı, halk eğitim müdürlüğü, spor salonu, konutlar ve dernek binalarında kullanılan yöresel yapı şimdide daha önce inşa edilen Yavuz Selim Anadolu Lisesi’nde uygulanıyor. 

Konu ile ilgili bilgi aldığımız Güneysu Yavuz Selim Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlker Etlik, çalışmaların okul sezonunun başlamasına kadar tamamlanacağı müjdesini verdi. 

250 öğrencinin eğitim gördüğü lisede Nisan ayının 15’inde başlayan çalışmalar üç haftada biteği bilgisi alındı. 

Rize mimarisine uygun dış kaplama montalama yapıldığını ifade...