18 / 05 / 2024

güngiad ege ziyareti

güngiad ege ziyareti

Güneydoğu Genç İş Adamları Derneği (GÜNGİAD), çözüm süreci sayesinde sağlanan huzur ortamı ve teşvik uygulamasının getirdiği avantajları Ege Bölgesi'ndeki girişimcilere anlatmak için 50 üyeyle İzmir'e gidecek...

Denizli’de inşaat sektörü büyümesini devam ettirecek!

Güney Ege Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Şenel, Denizli’de inşaat alanında büyümenin devam edeceğini kaydetti. Yerel yönetimlere düşen görevler olduğunu kaydeden Şenel, yeni göreve gelecek yönetimlerin hızla çalışacağını belirtti.

Meteoroloji uyardı! Meteoroloji'den 3 bölge için sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı...

Meteoroloji'den yapılan açıklama kapsamında son hava durumu tahminleri belirtildi. Buna göre, Ege, Marmara ile Batı ve Orta Karadeniz yağmurlu hava etkili olacağı bildirildi. Marmara ve kuzey Ege'de kuvvetli poyraz beklenmekte. Hava sıcaklıklarının Marmara ve çevresinde 4 ila 6 derece düşeceği belir

SON DAKİKA! Ege’de 3.5 şiddetinde deprem!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nden alınan bilgilere göre, Ege Denizi’nde 3.5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem, 23.56’da Kuşadası Körfezi’nde yaşandı.

Son dakika! Ege'de 3.6 şiddetinde deprem!

Özellikle son dönemlerde Türkiye’nin dört bir yanında irili ufaklı depremler olmaya devam ediyor. Kandili Rasathanesi ve AFAD ise meydana gelen depremleri anlık olarak kaydedip paylaşıyor. Son olarak, Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilerine göre, Ege Denizi’nde 3.6 şiddetinde deprem oldu.

Son dakika: Peşe peşe deprem! 2 dakika arayla 2 deprem oldu! 

Son dakika AFAD tarafından açıklanan bilgiye göre Ege Denizi'nde Kuşadası Körfezi'nde 10.57'de 3.9 ve 10.59'da ise 3,5 büyüklüğünde peş peşe 2 deprem meydana geldi.

Ege Bölgesi için son dakika deprem uyarısı: 3 il çok riskli!

Doç. Dr. Tahir Gönen, Ege Bölgesi'nden geçen fay hatlarının Kuzey Anadolu'daki fay hatlarına göre daha kısa olduğunu dile getirerek, Ege Bölgesi'ndeki faylar kısa olduğu için çok uzun süreli depremler beklenmediğini söyledi. Doç. Dr. Tahir Gönen ayrıca riskli olan illeri de açıkladı.

Gübrede kritik süreç, üretim durdu! Gübre fiyatları kaç lira oldu? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi... 

Gübre fiyatları son 1 senede 5 ile 7 kat arasında artış gösterdi. Ege Gübre'den bir son dakika açıklaması geldi ve gübre üretimini durdurduğunu duyurdu. Peki gübre fiyatlarında son durum ne oldu? Son dakika gübre fiyatları kaç TL? İşte 1 Haziran fiyat listesi...

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Ege Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  50  bin TL sermaye bedeli  ile Göktuğ Ege tarafından kuruldu.

Büyük göç kiraları artırdı!

En çok göç alan yerlerin başında Muğla'nın Bodrum ilçesi geliyor. Pandemi emlak sektöründeki dengeleri büyük oranda değiştirdi. Büyük kentlerden göç edip Ege ve güney köylerine yerleşenler bölgelerde kiraların artmasına neden oldu. Muğla, Antalya, Çanakkale göçerlerin gözdesi...

Egeliler büyük balkon, Doğulular çift mutfak istiyor!

Türkiye'de "Konutta Bölgelere Göre Kullanıcı Alışkanlıkları” araştırmasının sonuçları ortaya çıktı. Araştırmaya göre, Ege Bölgesi’nde en çok ‘geniş balkon’a önem verilirken, yemek kültürünün çok güçlü olduğu Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da birden fazla mutfağın olduğu mimari tasarımlar tercih ediliyor.

Deprem uzmanları uyardı, gözler Ege’de!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, “Gerginlik durumunu taşma noktasına kadar taşıyan her kırık çekince içeriyor. Kuşadası’nı etkileyecek olan 6 ile 7.2 büyüklüğündeki deprem Sisam Adası’nın kuzeyinde olacak” dedi...

Tapu savaşında kriminal dosyalar!

Gazeteci Fatih Çekirge, Akdeniz’den güney Ege’ye doğru 10 güzel koyda 71 yıldır tapu savaşının devam ettiğini söylüyor...

10 koy için tapu savaşı!

Akdeniz’den güney Ege’ye doğru 10 güzel koyda 71 yıldır tapu savaşı devam ediyor.

güngiad ege ziyareti Haberi

güngiad ege ziyareti


GÜNGİAD Başkanı Hakan Akbal, yaptığı açıklamada, yaklaşık bir yıldır uygulamaya konulan çözüm sürecinin Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde büyük değişim sağladığını söyledi.

      

Şiddet olaylarının son bulduğu bölgede insanların büyük moral kazandığını ifade eden Akbal, sürece katkıda bulunmanın Türkiye'de yaşayan herkesin görevi olduğunu kaydetti. Bu kapsamda, batıda yaşayan girişimcilere çok daha fazla görev düştüğünü dile getiren Akbal, bu konuda duyarlı olan bazı yatırımcıların Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman ve Mardin'e gelerek fabrika kurmaya başladığını söyledi.

      

Akbal, bölgede yaşanan işsizlik nedeniyle çok daha fazla yatırıma ihtiyaç duyulduğunu vurgulayarak, Ege'deki girişimcilere bölgede yatırım fırsatlarını anlatmak için mart ayında İzmir'e gideceklerini bildirdi.

      

"Ankara, İstanbul ve İzmir'deki huzur, artık burada da var"

      

Teşvik uygulamasında, içerisinde Diyarbakır, Mardin ve Batman'ın da yer aldığı 6 bölgeye...