22 / 05 / 2024

Güngör Güzel

Güngör Güzel

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından, Kadastro Dairesi Başkanlığına Güngör Güzel atandı. Özel Kalem Müdürlüğü'nde görev alan Güngör Güzel'in atama kararı 24 Haziran 2014 tarihinde alındı...

Sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen 30 şirket!

Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklenirken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen şirketleri açıkladı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Memur olmak isteyenlere güzel haber! Artık KPSS’yi dert etmeyin! Belediyede yüksek maaşla işiniz hazır! İşte şartlar!

Memur olmak isteyenlere güzel haber verildi. KPSS’ye gerek olmasan belediye işe girin. İşte aranan şartlar!

Enza Home’dan “Sonbaharın En Güzel Fırsatı” Kampanyası! İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları

Enza Home 'Sonbaharın En Güzel Fırsatı' kampanyasını duyurdu. Enza Home kampanya kapsamında seçili ürünlerde yüzde 25 indirim fırsatı ve 4 ay ertelemeli 36 ay taksit imkanı sunuyor. İşte Enza Home 8 Eylül 2022 fiyatları!

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş fiyatları yükseliyor! Herkes bu rakamlara odaklandı...

Gümüş fiyatları 8 Temmuz Cuma günü yükselişe geçti 10 lira seviyelerine kadar gerileyen gümüş fiyatlarından bugün güzel haber geldi. Gümüş fiyatları tekrar yükselişe geçti. Herkes bu rakamlara odaklandı...

Gümüş yatırımcılarına güzel haber geldi! Gümüş piyasasında neler olacak neler? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş yatırımcıları gümüş piyasasını yakından takip ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatı ne olacak? Gümüş yükselecek mi? sorularının cevaplarını aratıyor. Gümüş yatırımcıları için güzel haberler gelmeye başladı. İşte son dakika gümüş fiyatları...

Çiftçiler bu yıl tarladan çok umutlu! Yetkili isim, makarnayla ilgili çok güzel haberi verdi

Türkiye'de son dönemde fiyatı artan ürünler arasında yer alan hububat ve buğday ürünleriyle ilgili güzel haber geldi. İhracatçıları Birliği Başkanı Nihat Uysallı, çiftinin yüksek rekolte beklediğini ve makarna fiyatlarında artış olmayacağını tahmin ettiklerini söyledi.

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Murat Güngör Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 249 bin TL sermaye bedeli ile Murat Güngör tarafından kuruldu.

Güngör Güzel Haberi

Güngör Güzel


Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Kadastro Dairesi Başkanlığına, 24 Haziran 2014 tarihli makam oluru ile Güngör GÜZEL...