26 / 06 / 2024

Sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen 30 şirket!

Sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen 30 şirket!

Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklenirken Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen şirketleri açıkladı. İşte Onur Demir'in o paylaşımı...



Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul’un bu sabah yatay başlangıç yapması beklenirken, Uzun Vade Hisse Senedi Yatırımcısı Onur Demir resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/onurwwdemir üzerinden yaptığı paylaşımda sektör sektör güzel ve istikrarlı temettü ödeyen 30 şirketi açıkladı. 

Onur Demir'in paylaşımı şu şekilde:

Otomotiv - #FROTO #TTRAK #TOASO #DOAS
Beyaz Eşya - #ARCLK #VESBE
Kimya Sektörü - #AKSA #BRİSA
Enerji Sektörü - #ENJSA #AKSEN #GWİND
Aracı Kurum - #İSMEN #İSYAT
Demir Çelik Sektörü - #EREGL #İSDMR #KRDMD
Sigorta Sektörü - #ANHYT #ANSGR
Cam Seramik Sektörü - #SİSE
Petrol - #TUPRS
Çimento Sektörü - #AKCNS #CİMSA
Holding - #KCHOL #SAHOL #ALARK
İletişim - #TCELL
Perakende Sektörü - #BİMAS #MGROS
Gıda İçecek Sektörü - #AEFES #CCOLA

Başka aklıma gelmeyen sektörler ve şirketler olabilir. Bu şirketler arasından her sektörden bir adet şirket seçilerek, risk dağıtılarak ve sepet yapılarak kendinize veya çocuklarınıza hisse senedi alıp biriktirebilirsiniz. Hayat akıp geçiyor, bir bakmışsınız 5 sene 10 sene su gibi akıp geçmiş. Elinizde kalan ufak ufak paralar ile de başlayabilirsiniz. Zamanla motive oldukça birikim yapmanın ne kadar güzel bir şey olduğunun farkına varacaksınız. Bu şirketler çoğu kişinin bildiği şirketler, sıfırdan yatırıma başlayacak olanlar ise şirketleri araştırıp aralarından sepet yaparak denemeye başlayabilirler. Ne bekliyorsunuz?

 

Peki vatandaşlar bu konuda ne düşünüyor? İşte Onur Demir'in paylaşımına gelen o yorumlar...

 

 

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Doğal gaz desteği ödemeleri başladı! 383 bin haneye 304,5 milyon TL verilecek!

Fahiş konut fiyatları için bir tedbir daha! Toplu değerleme modeli geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön