17 / 05 / 2024

Güngör Uras bugünkü yazısı

Güngör Uras bugünkü yazısı

Milliyet Gazetesi yazarı Güngör Uras bugünkü yazısında turizm sektörünün durumunu değerlendirdi. Uras: ''Turizm Antalya için önemli ama Türkiye için de önemli. 2013 yılında turizmden 34 milyar dolar döviz geldi'' dedi.

ŞOK markette bugün hangi ürünlerde indirim var? ŞOK'ta tekstil, elektronik ve gıda ürünlerinde indirim!

ŞOK'ta bugün hafta sonu indirimi devam ediyor. Bugün, ŞOK markette beyaz eşyadan, gıda ürününden tekstile kadar birçok üründe indirim fırsatı!  

Asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren asgari ücret görüşmeleri bugün başlıyor. Hükümet tarafı işçi ve işveren heyetiyle bugün saat 14.00'te bir araya gelecek. Görüşmelerde yol haritası belli olacak ve yapılan çalışmalar paylaşılacak.

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üngör Gayrimenkul Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Ergül tarafından kuruldu.

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör34 Global İnşaat Malzemeleri Otomotiv Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Güngör tarafından kuruldu.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Altın gelecek sene bu kadar olacak! Gram altında 2024 fırtınası geliyor! 8 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın uzmanı İslam Memiş, 2024'te hareketli bir dönem öngörüyor. Bugünkü tarihte, 8 Ağustos 2023'te, altın fiyatlarına ilişkin durumu değerlendirebiliriz.

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Denizcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Can Güngör tarafından kuruldu.

Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiriyor! Gübre zamlanacak mı? Gübre fiyatları bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ali Ekber Yıldırım, bugünkü köşesinde gübre fiyatlarını ve gübrede geriye dönük fatura konusunu kaleme aldı. Peki Gübre fiyatları zamlanacak mı? Gübre fiyatları bugün kaç TL? 11 Ekim 2022 fiyat listesi...

Orta gelir grubu konut kampanyası için ilk görüşme bugün!

Yükselen konut fiyatları ve dolayısıyla yüksek kira bedellerine karşı yapılan hamleler arasında yer alacak olan yeni bir konut kampanyası ilk görüşme bugün yapılacak.

Güngören Belediyesi'nden arsa fırsatı! İstanbul'un göbeğinde arsa satıyor!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul Güngören'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı...

Güngören Belediyesi imarlı arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bitcoin'de fiyat yükselecek! Bu seviyeyi görünce bekleyin çünkü büyük satış olacak

Bitcoin son iki ayda uğradığı zararı telafi etmek için yukarı yönlü kıpırdanmaya başladı. Bitcoin şu sıralar 31 bin 714 dolardan işlem görüyor. Analistler dijital paranın bu ay kısmen toparlansa da Mayıs ayını yüzde 15 zararla kapatacağını öngörüyor.

Güngör Uras bugünkü yazısı Haberi

Güngör Uras bugünkü yazısı

Güngör Uras'ın köşe yazısı şöyle;



Turizm 34 milyar dolar getirse de üvey evlat!


Otel sahipleri, işletmecileri, yöneticileri her yıl Antalya'da bir araya gelerek, sektörün durumunu, sorunlarını ve geleceğini konuşuyorlar. Bu yılki toplantı önemliydi. 

Çünkü, Avrupa'daki durgunluk ve Rusya krizi bu ülkelerden gelecek turist sayısını azaltacak. Yunanistan tekrar pazara giriyor. 

Ciddi bir rakip olarak bizden müşteri çalacak. Çevre ülkelerdeki sorunlar Türkiye'nin imajını olumsuz etkiliyor. 

Bu konuların konuşulduğu toplantıya konusunun uzmanı 4 yabancı ile turizm sektörünün önemli oyuncuları konuşmacı olarak katıldı. 

Antalya demek, turizm demek. 


Pamuk, narenciye, yaş meyve ve sebze, kesme çiçek yöre ekonomisinde önemini kaybetmeye başladı. 

Turizm Antalya için önemli ama Türkiye için de önemli. 2013 yılında turizmden 34 milyar dolar döviz geldi. 

Antalya 293 beş yıldızlı oteli, 500 bin yatak kapasitesiyle yılda 10 milyar doların üzerinde turizm...