28 / 04 / 2024

güngörende okullarda onarım çalışması

güngörende okullarda onarım çalışması

Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi, okulların eksiklerini tespit ederek, bakım ve onarım işlemlerine başladı. Bu kapsamda, İncirlibahçe ve Yahya Çavuş İlkokulu'nda tadilat çalışmaları başladı.

5 yıl onarım güvencesiyle Hyundai i20 32 bin 213 TL indirimle satışta! İşte 5 Ocak 2023 satış fiyatı…

Hyundai i20 yeni kampanyalı fiyatı kapsamında 32 bin 213 TL indirimle satışa sunuldu. İşte 5 yıl 100 bin kilometre Hyundai onarım güvencesi altında olan otomobilin özellikleri ve satış fiyatları…

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı. Peki Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım hangi firma imzasıyla inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bamdad Tradıng Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Ahmad Bahramchoobın ve Zehra Kalhorı ortaklığında kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Semt Güngören 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Semt Güngören projesinin satış müzayedesi yarın gerçekleşecek.

Güngören'de kentsel dönüşüm için yüzde 97 uzlaşma sağlandı!

Güngören Belediyesi tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi dahilinde uzlaşma görüşmeleri tamamlandı. Görüşmelerde yüzde 97 uzlaşma sağlandı. 

Güngören'de kentsel dönüşüm ile vatandaşlara 3 milyon TL yardım yapılacak!

Güngören Belediyesi, ilçe genelinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde anlaşma sağlanan vatandaşlara 3 milyon TL yardım yapılacağını açıkladı. 

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık'ın acı günü! Orhan Güngör vefat etti!

Attaroğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret LTD. Şirketi'nin ortağı Şafak ve Hakkı Attaroğlu'nun babası Orhan Güngör hayatını kaybetti. 

Güngören için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Güngören ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Emlak Konut GYO Güngören kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen  İstanbul Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - İmaj Altyapı Üst Yapı San ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile imzalandı.

güngörende okullarda onarım çalışması Haberi

güngörende okullarda onarım çalışması

Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi, okulların eksiklerini tespit ederek, bakım ve onarım işlemlerine başladı. Bu kapsamda, İncirlibahçe ve Yahya Çavuş İlkokulu'nda tadilat çalışmaları başladı. Çalışmalar çerçevesinde, okulların dış cephe boya ve bakım işlemleri yapılırken, tuvaletlerin yenilenme, koridorların boyama ve bahçelerin düzenleme çalışmaları da özenle sürdürülüyor. 


Program çerçevesinde, Ergün Öner Mehmet Öner Anadolu Lisesi, Tuncay Azaphan Lisesi ve Abdi İpekçi Lisesi'nde gerekli tadilat ve düzenleme çalışmalarına en kısa sürede başlanacağını ifade eden belediye yetkilileri; okul yöneticilerinden gelen talepler çerçevesinde ilçedeki diğer okulların boya, tadilat ve bahçe düzenleme işlemlerinin devam edeceğini ifade ettiler. Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman konuya ilişkin, "Eğitime yapılan destek bir anlamda geleceğimize bir yatırım. 


Çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim almaları ve ihtiyaçlarının karşılanmaları bizim için çok...