12 / 05 / 2024

Günnur Çelikkurgan

Günnur Çelikkurgan

Econsport Spor Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Günnur Çelikkurgan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Şişli, Kocamansur Sokak'ta kuruldu.

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güleç Vinç Nakliyat Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Günnur Güleç, Muhsin Güleç ve Yusuf Emre Güleç ortaklığında kuruldu. 

ISC Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

ISC Tesis Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Günnur Gülbudak Kısa ve Uğur Kısa tarafından kuruldu. 

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önnur Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nurşen Önder tarafından 10 bin TL sermaye ile 31 Mayıs'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Akmer Sokak'ta kuruldu.

Econsport Spor Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Econsport Spor Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Günnur Çelikkurgan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim 2014 tarihinde Şişli, Kocamansur Sokak'ta kuruldu.

Günnur Yavuz kimdir?

Manken, dizi oyuncusu ve emlak danışmanı Günnur Yavuz, podyumdan emlak sektörüne yöneldi. Peki Günnur Yavuz kimdir? Günnur Yavuz hangi okuldan mezun oldu? Günnur Yavuz nereli? İşte Günnur Yavuz'un biyografisi...

Country Life, Göktürk 'te 3. sergiye ev sahibi olacak!

 Mithat şžen ve Devabil Kara"nın sergilerine ev sahipliği yapan Country Life, 22 Aralık 2010-20 şžubat 2011 tarihleri arasında, Günnur Özsoy"un œSeni Görüyorum adlı sergisineev sahipliği yapacak

Country Life'taki heykel sergisi 22 Aralık'ta başlayacak!

Daha önceleri Mithat şžen ve   Devabil Kara"nın sergilerine ev sahipliği yapan Country Life, 22 Aralık 2010-20 şžubat 2011 tarihleri arasında, Günnur Özsoy"un œSeni Görüyorum adlı sergisiyle sanat tutkunlarını ağırlayacak.  

60 yıllık sanayiciyim; gıda, petrol ve demirde böyle zam görmedim

Son aylarda rekor üstüne rekor kıran demir-çelik, petrol ve gıda fiyatları, sanayicilerin tepkisini çekiyor.

TOKİ, Ankara Gölbaşı'nda 1.062 konut yaptıracak

TOKİ, Ankara-Gölbaşı Örencik'e, 1.062 konut, altyapı ve sosyal donatı inşaatı işlerinin yapımı için ihale yapacak.

Gaziantep'te inşaat faaliyetleri 15 gün durduruldu

Gaziantep Müteahhitleri Derneği'nden kentte inşaat faaliyetlerinin 15 gün boyunca durdurulduğu bildirildi.

Antalya'da spor tesisine gökdelen dikecekler

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Yüzüncü yıl Spor Kompleksi'nin bulunduğu araziye gökdelen yapılacağına dair iddianın gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Gölbaşı, İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i oldu

Gölbaşı, Mogan ve Eymir gölleri sayesinde İç Anadolu Bölgesi'nin Marmaris'i, Bodrum'u konumuna geldi.

Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü kutlanıyor

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası ''13 Mayıs Ulusal Peyzaj Mimarlığı Günü'' dolayısıyla bir bildiri yayımladı.

Günnur Çelikkurgan Haberi

Günnur Çelikkurgan
Econsport Spor Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Günnur Çelikkurgan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu. 


Econsport Spor Tesisleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri,...