01 / 05 / 2024

günsan priz

günsan priz

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Günsan elektrikçilere eğitim veriyor!

Günsan, 2016 ’da da elektrikçilere eğitim ve uzmanlık konularında artı değer yaratmak amacıyla çalışmalarına devam etti. Elektrikçilere, topraklama, kablolama ve kaçak akım koruması gibi teknik konularda eğitim verdi.

Depremde sadece konutların güvenli olması yetmez! İş yerleri depreme karşı dayanıklı mı? İşte işverenlere düşen görevler

İnsan Kaynakları Meslek Derneği (İKMD), merkez üssü Kahramanmaraş olan,10 ilimizde can kayıpları ve yıkıma yol açan deprem felaketinin ardından çalışma hayatına yönelik bir bildiri yayınladı. Dernek, konut güvenliğinin yanı sıra iş yerlerindeki güvenliğe de dikkat çekti.

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi kuruldu!

Avion World Emlak İnşaat Otomotiv Gıda Tekstil İnsan Kaynakları Limited Şirketi bugün Tuzla'da Şehmus Çınar tarafından kuruldu.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Gülizar Biçer Karaca'dan Denizli’deki imar kararına tepki!

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Pamukkale’deki imar kararına tepki gösterdi.

İnşaat sektörünün en güçlü 5 ismi!

Capital'in geleneksel araştırması Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı'nın sonuçları belli oldu. Bu yıl güçlüler liginde zirve değişmedi. İşte inşaat sektöründen yer alan isimler...

Validebağ Konutları'nda Günsan imzası!

Anahtar, priz ve elektrik ekipmanları alanında yenilikçi ürünleriyle önemli konut projelerinin çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, İstanbul’da Dap Yapı’nın Validebağ Konutları projesinde de yerini aldı. Validebağ Konutlarında Günsan’ın metal şıklığı sunan Eqona Noble serisinden 45 bin adet Inox bronz

'Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' listesinde inşaatçılar da var!

Capital Dergisi “Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı" araştırmasının 8'incisini gerçekleştirdi. “Türkiye'nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı" listesinde inşaatçılarda yer alıyor...

Erman Ilıcak 'Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' listesinde 2. sırada oldu!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Capital dergisinin her yıl düzenli olarak yayınladığı “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde 2. sırada oldu. 

Murat Kurum: Hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız!

Bakan Murat Kurum, "Hiçbir zaman bakmadığımız gibi bundan sonra da hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız. İnsanımızın sosyal kültürel yaşamını yukarıya çıkaracak projeleri hep birlikte yapıyor olacağız" dedi.

Aydın’daki inşaat projelerine Günsan imzası!

Günsan, inşaat sektörüne kaliteli, güvenilir ve uygun fiyatlı çözümler sunuyor. Anahtar, priz ve alçak gerilim ekipmanları alanında bulunan ürün portföyüyle, inşaat sektörünün çözüm ortağı olan Günsan Elektrik, Aydın’da dört farklı inşaat projesinde yer aldı.

Günsan, inşaat sektörünün çözüm ortağı oldu!

Anahtar priz ve elektrik aksesuarları alanındaki 17 bin parçalık ürün portföyünü, hem ülke içine hem de dünyada 50’den fazla ülkeye ulaştıran Günsan Elektrik, referans projeleriyle özel konut projelerinde yer alıyor. 

İstanbul yeni havalimanının aydınlatması Günsan’a emanet!

Türkiye’nin en önemli projeleri arasında yer alan İstanbul yeni havalimanının aydınlatma kontrolünü Günsan üstlendi. Günsan yeni havalimanında Eqona, Nemliyer ve modüler seri model anahtar ve priz ürünleriyle yer alacak.

3. havalimanında aydınlatma kontrolü Günsan'da!

Dünyanın buluşma noktası olmaya hazırlanan İstanbul Yeni Havalimanı’nın aydınlatması Günsan ürünleri ile kontrol edilecek. 

günsan priz Haberi

günsan priz


Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.


İstanbul, 11 Ekim 2016 – Hayata geçirdiği inovatif çözümlerle, elektrik bileşenleri sektörünün önde gelen çözüm sağlayıcılarından Günsan; modern tasarımı, dekoratif gri tabanı, Çocuk Koruma özelliği, USB çıkışlı şarj imkanı gibi bir çok yeni özelliği ve 2-3-5 metre kordon alternatifleri ile yeni grup priz serisini tüketiciler ile buluşturuyor. 


Modern çizgileri ile çok dekoratif…  


Visage grup priz serileri, minimalist çizgileri ile evinize modern bir görünüm katarken, dörtgen tasarımı ile tüm yaşam alanlarınızda köşelere ve kenarlara uyum sağlıyor.  Ergonomik tasarımlı ışıklı anahtarı sayesinde hem cihazlarınızın kontrolsüz şekilde açılıp kapanmasını engellerken, modern ve elegant görünümü ile göz dolduruyor.  


Ailem için güvenli 


Günsan’ın yeni...