01 / 05 / 2024

günsan Visage Grup Priz

günsan Visage Grup Priz

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Günsan'dan Visage Grup Priz serisi!

Elektrik anahtarı ve priz sektörünün öncü markalarından Günsan, tasarım, güvenlik, inovasyon ve kaliteyi bir araya getirdiği Visage Grup Priz serisini tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Urcu Grup'tan Irak'ta 40 milyon dolarlık olimpik stadyum anlaşması!

Ulusal ve uluslararası ölçekte inşaattan enerjiye, sağlıktan havacılığa kadar çok sayıda sektörde faaliyet gösteren Urcu Grup, Irak’ta uzun 40 milyon dolarlık olimpik stadyum inşa edecek.

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Gündüz tarafından kuruldu.

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüllü Grup İnşaat Bilgisayar Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Gönüllü tarafından kuruldu.

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Emekli, öğrenci ve asgari ücretli için barınma sorunu büyüyor! İstanbul'da ev kiralamak hayal mi oldu?

Emekli, öğrenci ve asgari ücretli için artık İstanbul’un merkezi bölgelerinde konut kiralamak daha da zorlaştı. Tapusorcom’un hazırladığı rapora göre, bu üç grup megakentte sadece Arnavutköy ve Çatalca’da konut kirayalayabilecek duruma geldi...

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enver Gündüz tarafından kuruldu.

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözbahçe Grup İnşaat Elektrik Temizlik Oto Yedek Parça Plastik Matbaa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de  400  bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Gül tarafından kuruldu.

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Adil Grup İnşaat Genel Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile Adil Çalışkan tarafından kuruldu.

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Türklerin yaşam şartlarına uygun konutlar yok satıyor!

İnşaat sektöründe 29 yıldır faaliyet gösteren Ataseven Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fuat Ataseven, Türk ekonomisine uygun konut ürettiklerini söyleyerek, ellerindeki tüm konutlarının satıldığını dile getirdi. 

AB Grup İnşaat'tan İstanbul'a 2 yeni proje!

AB Grup İnşaat yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Konut sektöründe boy gösteren AB Grup İnşaat, İstanbul'da 2 yeni proje hayata geçirecek...

günsan Visage Grup Priz Haberi

günsan Visage Grup Priz

Hayata geçirdiği inovatif çözümlerle, elektrik bileşenleri sektörünün önde gelen çözüm sağlayıcılarından Günsan; modern tasarımı, dekoratif gri tabanı, Çocuk Koruma özelliği, USB çıkışlı şarj imkanı gibi bir çok yeni özelliği ve 2-3-5 metre kordon alternatifleri ile yeni grup priz serisini tüketiciler ile buluşturuyor. 


Modern çizgileri ile çok dekoratif… 

Visage grup priz serileri, minimalist çizgileri ile evinize modern bir görünüm katarken, dörtgen tasarımı ile tüm yaşam alanlarınızda köşelere ve kenarlara uyum sağlıyor. Ergonomik tasarımlı ışıklı anahtarı sayesinde hem cihazlarınızın kontrolsüz şekilde açılıp kapanmasını engellerken, modern ve elegant görünümü ile göz dolduruyor.  


Ailem için güvenli 

Günsan’ın yeni grup prizleri serisinin tümü, çocuk koruma özelliğine sahip. Çocuklar güvende olsun, ailelerin içi rahat etsin diye... Yeni grup prizlerin hızlı kablo bağlantısı sayesinde güvenligi artırıldı. Kontaklara ulaşımı zorlaştırılan...