06 / 05 / 2024

Günsel Özer biyografi

Günsel Özer biyografi

Mimar Günsel Özer kimdir? Mimar Günsel Özer bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günsel Özer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Günsel Özer...

Avukat Mehmet Fatih Özer kiracı tahliye nedenlerini yazdı, ev sahiplerinden yorum gecikmedi: 'Nüfusumuza alacağız'

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar gündemden düşmezken Avukat Mehmet Fatih Özer de ev sahibinin kiracısını hangi nedenlerle tahliye edebileceğini yazdı. İşte Mehmet Fatih Özer'in o paylaşımı...

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Percepta Hayvancılık Tarım Orman Ürünleri Peyzaj İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Gürbüzer tarafından kuruldu.

Bitcoin fiyatlarında güçlü yükseliş devam ediyor!

Bitcoin fiyatları, dünkü işlemlerde yüzde 6'nın üzer değer kazanırken bugün sakin seyrediyor. Buna göre, kripto paraların piyasa değerinde, son 24 saat içinde yüzde 5 değer kazandığı kaydedildi. İşte haberin ayrıtıntıları...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer müjdeyi açıkladı! Görevde yükselmek isteyenler sıra sizde! Tarih belli oldu!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer memurluk, şeflik, saymanlık ve şube müdürlüklerini ilgilendiren müjdeli haberi verdi. Görevde yükselme sınavı tarihi belli oldu. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Bakan Özer açıkladı: Okullar tatil edildi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 14 Mayıs pazar günü yapılacak olan seçim nedeniyle 15 Mayıs Pazartesi günü okulların tatil edileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer yarın Türkiye'ye getirilecek!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Arnavutluk'un Türkiye'ye iadesine karar verdiği kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, yarın Türkiye'ye getiriliyor.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Zekai Özer Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zekai Özer Yapı İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zekai Özer tarafından kuruldu.

İmc Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmc Gıda İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çağlar Özer, İrfan Uluman ve Mithat Erat ortaklığında kuruldu.

Thodex vurgununda flaş gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma yine ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos 2022 tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 14 Kasım tarihine ertelendi.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

Lidio CEO'su Emre Güzer 2023 hedeflerini açıkladı: 4 milyon kullanıcı ve 250 milyon TL gelir

Finansal teknolojiler sektörüne ‘Ödemelerde sınırsız özgürlük’ sloganı ile katılan Lidio 2023 yılında 4 milyon tüketiciye ulaşmayı hedefliyor. Sektörde fark yaratacaklarını söyleyen Lidio Kurucu Ortağı ve CEO’su Emre Güzer, önümüzdeki yıl 250 milyon lira gelir elde hedeflediklerini açıkladı.

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Gökhan Özer, 31 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla, istifa ederek görevinden ayrıldı. Şirket, Genel Müdürlük görevine yeni bir isim atadı. Peki görevinden istifa eden Gökhan Özer'in yerine hangi isim göreve getirildi? İşte Pera GYO'nun yeni genel müdürü...

Günsel Özer biyografi Haberi

Günsel Özer biyografi

Günsel Özer kimdir?

Günsel Özer, lisans eğitimini 2012 yılında Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde tam burslu olarak tamamladı.


Lisans eğitimi süresince onur belgesi, 2010-2011 Akademik Yılı Mimarlık Fakültesi İzmir Bostanlı Limanı iç mekan tasarım projesi Dekanlık Başarı Ödülünü aldı. 


2011-2012 Akademik Yılı Mimarlık Fakültesi ve Çevre Tasarımı bölümü fotoğraf yarışması jüri üyeliği yaptı. Lisans eğitimini takiben Oran Mimarlık’da iç mimar ve çevre tasarımcısı olarak çalışmaya başladı.


Halen Oran Mimarlık’ta Mimari Tasarım,Araştırma ve Uygulama alanlarında çalışmaktadır.


Oran Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.

Adres : Ali Çetinkaya Bulvarı Mimar Sinan Mah. No:56 Fatih Apt. K.1 D.4 Alsancak - İZMİR

Tel : +90 232 464 03 66

Fax : +90 232 463 16 30

E-Posta