06 / 05 / 2024

Günşen Günay mimarlık

Günşen Günay mimarlık

Mimar Günşen Günay kimdir? Mimar Günşen Günay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günşen Günay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Günşen Günay..

BIST 100 endeksi dünya endekslerini geride bıraktı! Yılın en yüksek aylık kapanışı...

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, şubat ayında yüzde 8,20 artarak ayı 9.193,69 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek aylık kapanışını gerçekleştirdi.

Dünyanın en zengini artık Elon Musk değil! İşte dünyanın en zengin ismi!

Dünyanın en zengin insanı olan uzun süre adından sıkça söz ettiren Elon Musk artık ikinci zengin isim olarak akıllara gelecek. Dünyanın en zengin ismi artık Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun başkanı Bernard Arnault oldu.

Dünyanın en iyi 4 turizm köyü seçildi! Türkiye'de bu köylerde yeri olanlar çok şanslı...

Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü 2021 senesinde Dünyanın En İyi Turizm Köyü'nü seçtiğini açıkladı. Açıklanan listeye Türkiye'den 4 köy girdi. En İyi Turizm Köyleri listesine giren köyler ve detaylar.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Altın mart ayından bu yana en yüksek haftalık kazancına ulaştı

Altının ons fiyatı, İsrail-Filistin çatışmasının sebebi ile bu hafta yüzde 5,47 artarak yedi ayın en yüksek haftalık kazancına yaklaştı. İşte detaylar...

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aren Ae İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile TalhaBilal Geniş tarafından kuruldu.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzhan Mimarlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Kimya Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Köylü tarafından kuruldu.

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İg Proje Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sena Görkem Ceyhan tarafından kuruldu.

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emarem İnşaat Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Turizm Otomotiv Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çataltepe tarafından kuruldu.

İhracat mart ayında yüzde 4,4 arttı! Tüm zamanların en yüksek rakamı test edildi!

Mart ayı İhracat rakamı açıklandı. İhracat Mart'ta yüzde 4,4 artarak 23,6 milyar dolar oldu. Bu, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamı oldu.

Günşen Günay mimarlık Haberi

Günşen Günay mimarlık

Günşen Günay kimdir?

1986 İstanbul Doğumlu Günşen Günay, lise tahsilini 2004 yılında Ankara'da tamamlamıştır. Girne Amerikan Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi, İç mimarlık Anabilim Dalının 5 yıllık eğitimi süresini 4.5 yılda başarı ile  tamamlayıp 2010 Şubat ayında mezun olmuştur.

İş hayatına 2008 yılında, İstanbul'da Acarlar Şirketler Grubu bünyesindeki Dost Mimarlık ve İnşaat Şirketi'nde başlamış olup staj sürecini  Balıkesir’in Erdek ilçesinde Tasarı Mimarlık Ofisinde 2009 yılında tamamlamıştır.

Günşen GÜNAY lisans eğitiminden sonra, yine aynı üniversitenin  Fen bilimleri Enstitüsünde İç mimarlık Ana bilim dalında master yapmaya başladı. "NEW  APPREAOCHES IN HOUSE DESIGN:LOFT APARTMENTS" konulu tezi ile 2 yıllık eğitim süresini 1 yılda derslerini bitirerek tez yazma hakkını kazanmış olup eğitim hayatı içinde 1 yıl boyunca da asistanlık yapmıştır.

2011 yılında , Maya Holding bünyesinde Mapa...