04 / 05 / 2024

Güntay Şimşek seçim sonuçları

Güntay Şimşek seçim sonuçları

Türkiye’nin hayata geçirmeye çalıştığı çoğu önemli proje, seçim atmosferinin mağduru oldu. Gerçek değerleri ve ülkemize ne kazandıracakları anlaşılamadı.

A101 22 Şubat 2024 aktüel kataloğunu yayımladı! Bu hafta A101'de beyaz eşyadan, gıdaya seçili ürünlerde indirim fırsatı!

A101'de bu perşembe günü birbirinden cazip seçili ürünlerde indirim fırsatı sunuluyor. 22 Şubat 2024 A101 kataloğunda yer alan beyaz eşyadan cep telefonlarına birçok üründe indirim var. 22 Şubat 2024 A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi.

Depremzedelere müjde! AFAD açıkladı! Hak sahipliği başvuru için 2 günlük ek süre verilecek!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da, hak sahipliği başvurusu yapamayan depremzedelere 2 günlük ek süre verildiği açıklandı.

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülçiçek Tekstil Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Taha Gülçiçek tarafından kuruldu.

Dolar 24 lirayı gördü! Gerçek ortaya çıktı

Banka sistemlerinde 28.05 TL'den işlem gören Dolar/TL kuru, dünyaca ünlü arama motoru Google'ın verilerine göre 24.05 TL'ye düştüğü görüldü. Kullanıcılar Dolar/TL kurundaki dalgalanmaları izlemek için arama yaptıklarında büyük şok yaşadılar. İşte olayın gerçek nedeni...

Ağır hasarlı bina tedirginliği eğitime engel oldu: Çocuklarımı okula göndermeyeceğim!

Adana’da bazı okul çevrelerinde hala yıkılmayan ağır hasarlı binalar, öğrenciler ve velileri tedirgin ediyor. Veli Barlan, okullar açılana kadar hasarlı binaların yıkılması gerektiğini savunarak çocuklarını yıkım yapılana kadar okula göndermeyeceğini söyledi.

Milyonlara 3600 ek gösterge müjdesi! Ayrıntılar bir bir belli oldu!

Milyonların gözü 3600 ek göstergeye çevrildi. Memurları kapsayan 3600 ek göstergenin ne zaman yürürlüğe gireceği merak ediliyor. Peki, 3600 ek gösterge ile neler değişecek? Kimler birinci derece kademeye çıkabilir? İşte detaylar...

YSK’dan sürpriz karar! 20 adet personel alınacak! Son başvuru tarihi 26 Temmuz!

Yüksek Seçim Kurulu, sürpriz bir kararla personel alımı yapacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı’nda yayımlanan ilana göre 20 adet seçim uzman yardımcısı istihdam edilecek.

Samsung Galaxy Watch 6: Sızan görseller ve renk seçenekleri!

Samsung, yeni ürünlerini piyasaya sürmek için çalışmalarını hızlandırıyor. Galaxy Watch 6'nın görselleri sızdırıldı ve renk seçenekleri ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? 

Sandık görevlisi ücretleri, 2023 seçim sonuçlarının belli olmaya başlamasıyla merak edilen konuların arasında yer aldı. Peki, Seçim görevlisi ücretleri ne zaman verilecek? Sandık görevlisi ne kadar alacak? İşte detaylar...

Seçimlere 10 gün kaldı: YSK seçim yasaklarını resmen başlattı!

14 Mayıs 2023'te yapılacak olan 28. dönem Milletvekili Genel Seçimleri ve cumhurbaşkanlığı seçimi için bugün itibariyle anket yayınlamak, kamuoyu araştırması yapmak ve seçim tahminleri yapmak yasak olacak ve yayınlanmayacak.

Bu ödemeyi almayan dizlerini döver! Fiyatı duyanlar hemen başvuru yapmaya başladı bile

Geride bıraktığımız günlerde Ak Parti seçim beyannamesini açıklayan Erdoğan, devlet katkılı kredileri ilan etti. Faizsiz ve geri ödemesi hakkında verdiği bilgilerle gençleri mutlu etti. Peki bu krediler nasıl alınacak? detaylar haberimizde.

Emeklilik için yeni ayrıntı belli oldu! Beklenen formül geldi! Emekli olmak isteyenler hemen baksın!

Önceki günlerde AK Parti seçim beyannamesinde özellikle annelere ve ev kadınlarına getirilecek yeni emeklilik hakları konusunda sosyal güvenlikte yeni bir reform ve emeklilik formülü gelebileceği gündeme geldi. Peki, emeklilik için yeni detaylar neler? Hangi formüller bulunuyor? İşte detaylar...

Güntay Şimşek seçim sonuçları Haberi

Güntay Şimşek seçim sonuçları

Türkiye’nin hayata geçirmeye çalıştığı çoğu önemli proje, seçim atmosferinin mağduru oldu. Gerçek değerleri ve ülkemize ne kazandıracakları anlaşılamadı. Mesela Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne (KKTC) Su Temin Projesi gibi bitirilip, hizmete sokulanlarda bile nasıl bir başarıya imza atıldığını halk tam anlamıyla idrak edemedi. Hatta bir moral gücüne dönüşmesi dahi söz konusu olmadı.


Bazı projelerde ise ortaya çıkan modelleme ya da taktik yanlışlıklar eleştiri konusu olunca, bu defa işi sahiplenenlerde siyasi atmosfer sebebiyle moral bozuklukları ortaya çıktı. Yerli oto üretimi projesi bunlardan birisiydi. Yerli oto için doğru noktadan başlanılmasına rağmen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın projeyi vatandaşa iyi anlatamamasıyla birlikte nasıl bir modelle hayata geçirileceği konusunda da kafaların karışık olması bir handikaptı. Hatta prototipler için yapılan eleştirel haberler sonrası parça parça kamuoyuyla...