09 / 05 / 2024

Güntur Enerji ve Turizm Yatırımları Sarıyer

Güntur Enerji ve Turizm Yatırımları Sarıyer

Güntur Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde Mustafa Göçen tarafından 50 bin TL sermaye ile İstanbul Sarıyer Rumeli Hisarı Mahallesi'nde kuruldu...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 15 uzman yardımcısı alımı yapacak...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ankara'da görevlendirmek üzere 15 uzman yardımcısı istihdam edeceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi kuruldu!

My Food Gıda Turizm Ve Jeotermal Sondaj Enerji Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Örüç tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: Adıyaman'da günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapılıyor

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  Adıyaman'da, günlük 10-11 bin varil petrol üretimi yapıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Gıda, enerji ve savunma sanayinden 3 şirket daha borsaya geliyor

SPK halka arz talebinde bulunan üç şirketin halk arzına onay verdi. İşte enerji, gıda ve savunma sanayinde faaliyet gösteren o şirketler...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Gazprom Başkanı Miller ile görüştü!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Rus enerji şirketi Gazprom’un Başkanı Aleksey Miller ile bir araya geldi.

EKK'da gündem enerji ve gıda

Artan gıda fiyatları ve enerji sektöründeki dalgalı fiyatlar ele alındı.

BM: Dünya en ciddi gıda, enerji ve ekonomik krizin eşiğinde

Birleşmiş Milletler 105 gün önce 24 Şubat Perşembe tarihinde başlayan Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle tüm dünyanın en ciddi gıda, enerji ve ekonomik krizin eşiğinde olduğunu açıkladı. Krizden dünyadaki hiçbir ülkenin etkilenmemesinin mümkün olmadığı ifade edildi.

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baygün Bayburt Güneş Enerji Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Aziz Can Dağ, Hasan Saka, Möhör Aktaş ve Songül Kaya ortaklığında kuruldu.

Woltrotech Enerji Ve Güç Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Woltrotech Enerji Ve Güç Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Demirel ve Lütfü Demirel ortaklığında kuruldu.

Güntur Enerji ve Turizm Yatırımları Sarıyer Haberi

Güntur Enerji ve Turizm Yatırımları Sarıyer


Güntur Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde Mustafa Göçen tarafından 50 bin TL sermaye ile  İstanbul Sarıyer'de kuruldu. 


Güntur Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde veya yurt dışında her tür ve neviden inşa sektörünün gerektirdiği yapı, taahhüt, montaj işleri yapmak, müstakil veya toplu konut, işyerleri, alt yapı, yol, baraj, gölet, şehir planlaması, park ve bahçe, çevre düzenlemesi, fabrika binaları, rafineri, dolum tesisleri, boru hatları, akaryakıt istasyonları, köprü, liman, havaalanı, kanal, depo, antrepo, sanayi, turistik, spor tesisleri inşa etmek, başkalarına yaptırmak, taahhütlerde bulunmak ve taahhütlerini yerine getirmek, her nevi yapı veya inşaat yapmak, almak, satmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, 2. Yurt içinde veya yurt dışında kamu, özel sektör, kurum veya kuruluşlar tarafından...