03 / 05 / 2024

gürallar yapının yeni projeleri neler

gürallar yapının yeni projeleri neler

Kartal ’da inşa ettiği Lapis Han projesinde sona yaklaşan Gürallar Yapı A.Ş., 2014 ’de merkezi lokasyonlarda ofis, konut ve otel projeleri hayata geçirmeyi planlıyor

Yeni konutlarda müteahhitler köpük fiyat uyguluyor! Pazarlık yapın

Açıklanan verilere göre konut fiyatlarındaki yükseliş hız kesse de Türk lirası bazında rakamlar yükselmeye devam ediyor. Girişimci Mert Ergün, yeni konutlarda müteahhitlerin fiyatı yüksek tuttuğunu söyleyerek, ev alırken pazarlık yapılmasını önerdi.

Yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefi Türk Cumhuriyetleri!

DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Kalyoncu, yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri ile ilgili konuştu ve Türk Cumhuriyetleri, Irak, Suudi Arabistan, Libya, Rusya Federasyonu ve Gürcistan'ı işaret etti. İşte yapı ve inşaat sektörünün yeni hedefleri...

Gürtaş Yapı'dan Ümraniye'ye 636 konutluk yeni proje geliyor!

Gürtaş Yapı Ümraniye'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 636 yeni konutun yer alacağı proje 2 milyar 967 milyon 249 bin 48 TL'ye mal olacak.

Fiat Egea Sedan'ın yeni fiyatları açıklandı! Ekim 2023 fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

Ekim ayının ilk günlerinde yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler Fiat Egea Sedan modelinin fiyatları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Fiat'ın resmi internet sitesi üzerinden açıklanan Egea Sedan'ın yeni fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı...

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

DASK'tan yeni uygulama! Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), yeni uygulamasını resmen duyurdu. Hafif hasar gören konutların ödemeleri 72 saat içinde yapılacak!

Market ya da internetten gıda ürünü alanlar dikkat! Para geri ödemesiyle ilgili yeni kural geliyor!

Hükümet, küçük üreticiyi korumak için harekete geçti. Buna göre, yeni kanunla, internetten ya da marketlerden alınan gıdalar eğer 30 gün içerisinde bozulursa, para iadesi de 30 günde yapılacak.

Altın için yeni güzergah belli oldu! Kesin net açıklama geldi! Tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Gram altın fiyatları rekor güncellerken, altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor.  Altın fiyatları ne olur? sorusuna yönelik kesin net açıklama geldi. Altın için yeni güzergah belli oldu! Altın tam bu kadar olacak! Elinde altını olanlar bunu yapın!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkent Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kemal Gül, Serdar Gül ve Serhat Gül ortaklığında kuruldu.

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gürnar Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Onur Naroğlu ve Burakbey Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feymen Mimarlık Gıda Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan İlbi tarafından kuruldu.

gürallar yapının yeni projeleri neler Haberi

gürallar yapının yeni projeleri neler


Geçtiğimiz gün mini bir basın yemeğinde emlak muhabirleriyle bir araya gelen Gürallar Yapı A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel; “Dünyanın, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi ofis geliştiricisi" ödülünü kazanan ilk ve tek Türk firması Gürallar Yapı, Lapis Han projesindeki son durumu ve firmanın 2014 yatırımlarını açıkladı. 


Lapis Han, dünyanın en iyisi seçildi

Lapis Han projesi, uluslararası gayrimenkul sektörünün en önemli ve en prestijli ödülü olarak kabul edilen "International Property Avards"ın Londra’da yapılan final elemelerinde dünya klasmanında "Uluslarası En İyi Ofis Geliştirme"  ödülünü kazandı. Daha önce Lapis Han projesi ile 2013-2014 yılında ‘Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi ofis geliştiricisi’ seçilen Gürallar Yapı A.Ş., bu yeni ödül ile "Dünyanın, Avrupa’nın ve Türkiye’nin en iyi ofis geliştiricisi" ödülünü kazanan ilk ve tek Türk firması olma...