27 / 04 / 2024

Güray Group Nidya Tower ödeme planı 2017

Güray Group Nidya Tower ödeme planı 2017

Toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana gelen Nidya Tower projesi Güray İnşaat imzasıyla Esenyurt'ta inşa ediliyor. İşte Nidya Tower Esenyurt satışta 2017...

Dikkat kira sözleşmesine bu maddeleri ekleyin! Dava açmadan önce de kira kontratında bunlara bakın!

Kira artışlarına getirilen yüzde 25 sınırlaması nedeniyle ev sahibi ve kiracılar arasındaki dava sayısı artıyor, mahkemeler uzadıkça uzuyor. Gayrimenkul Hukuku uzmanı Avukat M. Güray Küçük X sosyal medya hesabından dava açmadan önce kira sözleşmelerinde bakılması gereken detayları paylaştı.

Gkd Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkd Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Güray Kudu tarafından kuruldu.

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Gürel ve Serdar Güray Oktay ortaklığında kuruldu.

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Güray Oktay tarafından kuruldu.

Ölüm aylığı alanları üzecek gelişme: Bazı şartlarda paranız kesilebilir! İşte detaylar...

Ölüm aylığı alanların haklarını kaybetmemesi için dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Akşam gazetesinden Okan Güray Bülbül dikkat edilmesi gereken konuları köşesine taşıdı. İşte detaylar...

Günkay Life'ta hemen teslim 5+1'ler 7 milyon 500 bin TL'ye!

Günkay Group imzası ile hayata geçirilen Günkay Life projesinde satış süreci devam ediyor. 5 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Günkay Life projesinde fiyatlar 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Ramazanoğlu ve Turgut Yıldız ortaklığında kuruldu.

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

SGK’dan gelen bu mesaja dikkat! Acilen göz atmak gerekiyor!

Akşam gazetesi köşe yazarı Okan Güray Bülbül, 15 Ocak 2023 tarihli yazısında, SGK’dan işçiye gelebilecek “ücretiniz düştü” mesajına ilişkin uyarıda bulundu.

AKP'ye yakın yazardan flaş EYT iddiası!

AK Parti hükümetine yakınlığıyla bilinen Akşam gazetesi yazarı Okan Güray Bülbül, işverenlerin EYT hazırlığına başlamaları gerektiğini söyledi.

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmer Group İnşaat Turizm Mobilya Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Engin İyem tarafından kuruldu.

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Magis Turizm İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Aşkım Sedef Arısoy, Ayşegül Narin, Güray Nazlı, İsmail Filiz ve Mustafa Filiz ortaklığında kuruldu.

Nesnel Design Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesnel Design Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Güray Güler tarafından kuruldu.

Güray Group Nidya Tower ödeme planı 2017 Haberi

Güray Group Nidya Tower ödeme planı 2017

Nidya Tower projesi Güray İnşaat imzasıyla İstanbul Esenyurt'ta, Akbatı AVM'nin yanında inşa ediliyor. Proje 7 bin 428 metrekare alana sahip. 

Toplam 229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana gelen Nidya Tower projesi kaliteli ve seçkin yaşam standartlarına uygun olarak tasarlanıyor.

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower'ta 5 yıldızlı uluslararası otel, toplantı ve konferans salonu da yer alıyor. 

Nidya Tower Esenyurt satışta 2017!

Nidya Tower projesinde satışlar başladı.  Yüzde 15 peşinatla daire sahibi olunabilen Esenyurt Nidya Tower projesinde 48 ay taksitli ödemeler yapılabiliyor. 

Nidya Tower Evleri sosyal alanlar;

Fitness Sauna Yüzme havuzu Kapalı otopark  Güvenlik

Nidya Tower nerede?

3. Havalimanı'na 23 kilometre  Atatürk Havalimanı'na 27 kilometre  Metro'ya 3 dakika Akbatı AVM'ye yürüme mesafesinde 

Adres: Koza Mah.1638 Sk.M Blok No:4 

Tel: 0212 980 0 980

Web: http://www.nidyatower.com/

Pınar DOĞAN...