08 / 05 / 2024

Güray Oskay Bluesain

Güray Oskay Bluesain

Mimar Güray Oskay kimdir? Mimar Güray Oskay, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Güray Oskay, bugün hangi sektör ve firma ile çalışmalarına devam ediyor? İşte Güray Oskay..

Türkiye'ye gelen yabancı turist sayısı ocak ayında artış gösterdi

2024 senesi Ocak ayında Türkiye'yi ziyaret eden yabancı sayısı geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 2,05 artış gösterdi. Buna göre, ocak ayında en fazla ziyaretçi gönderen ülkeler sıralamasında Rusya Federasyonu 230 bin 579 kişi ile ilk sırayı almış oldu.

Dikkat kira sözleşmesine bu maddeleri ekleyin! Dava açmadan önce de kira kontratında bunlara bakın!

Kira artışlarına getirilen yüzde 25 sınırlaması nedeniyle ev sahibi ve kiracılar arasındaki dava sayısı artıyor, mahkemeler uzadıkça uzuyor. Gayrimenkul Hukuku uzmanı Avukat M. Güray Küçük X sosyal medya hesabından dava açmadan önce kira sözleşmelerinde bakılması gereken detayları paylaştı.

Gkd Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkd Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Güray Kudu tarafından kuruldu.

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzay Proje İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Gürel ve Serdar Güray Oktay ortaklığında kuruldu.

Yabancı yatırımcı gözünü Trakya’ya dikti: Bölgede arsa fiyatları arttı!

Deprem riskinin az olduğu Trakya yatırımcıların yeni göz bebeği oldu. Bölge son günlerde yabancı yatırımcıların radarına girdi. İlk sırayı ise Çinliler alıyor.

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Select Proje Mühendislik Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Güray Oktay tarafından kuruldu.

ŞOK’tan eylül indirimleri geldi! Çay makinesi 289 TL’ye, akıllı ızgara 2 bin 299 TL’ye, doğrayıcı 349 TL’ye düştü!

ŞOK’ta büyük ses getirecek indirim kampanası 5 Eylül’e kadar devam edecek. Buna göre çay makinesi 289 TL’ye, akıllı ızgara 2 bin 299 TL’ye, doğrayıcı 349 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Ölüm aylığı alanları üzecek gelişme: Bazı şartlarda paranız kesilebilir! İşte detaylar...

Ölüm aylığı alanların haklarını kaybetmemesi için dikkat etmesi gereken bazı noktalar var. Akşam gazetesinden Okan Güray Bülbül dikkat edilmesi gereken konuları köşesine taşıdı. İşte detaylar...

ŞOK’ta Altus doğrayıcı 559 TL’ye, Piyale un 49 TL’ye, sote tava 249 TL’ye düştü!

ŞOK, hafta sonuna özel pek çok ürüne indirim yaptığını paylaştı. Buna göre, 24 Haziran Cumartesi günü için Altus doğrayıcı 559 TL’ye, Piyale un 49 TL’ye, sote tava 249 TL’ye düştü. İşte 24 Haziran 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

A101’de Onvo airfryer 2.300 TL’ye, kahve makinesi 1.000 TL’ye, şarjlı doğrayıcı dilimleyici 250 TL’ye düştü!

A101, 15 Haziran itibarıyla hangi ürünlerinin indirime gireceğini merak eden müşterileri için aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Buna göre, A101'de 15 Haziran'da Onvo airfryer 2.300 TL’ye, kahve makinesi 1.000 TL’ye, şarjlı doğrayıcı dilimleyici 250 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düşecek.

A101’de 6’lı çay bardağı 40 TL’ye, manuel doğrayıcı 65 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düştü!

Her hafta yeni indirimli ürünler kataloğunu paylaşan A101, 15 Haziran’dan itibaren hangi ürünlerin indirime gireceğine ilişkin katalog paylaşarak yine müşterilerini bilgilendirdi. Buna göre, A101'de 15 Haziran'da 6’lı çay bardağı 40 TL’ye, manuel doğrayıcı 65 TL’ye cam kahve bardağı 13 TL’ye düştü.

Yatırımda gümüş trendi! Dünyaca ünlü ekonomist gümüşü işaret etti! Alan kazanacak!

Son zamanlarda dalgalı bir seyiri devam eden gümüş fiyatları günlük değişime uğrayışını sürdürüyor. Hem ülkemizdeki hem de yabancı uzmanlar ise gümüş yatırımını öneriyor.

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Net 0 Enerji Danışmanlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Güray Erden tarafından kuruldu.

Güray Oskay Bluesain Haberi

Güray Oskay Bluesain

Güray Oskay kimdir?

Güray Oskay, Yıldız Teknik Üniversitesi'nden 2000 yılında mezun oldu. Profesör İhsan Bilgin ile farklı ölçeklerde bir çok projede çalıştı. 


Lotus, AE Design ve Net Mimarlık ofislerinde tasarımcı, ekip lideri ve yönetici pozisyonlarında görev aldı. 2008 yılından beri serbest mimarlık ve iç mekan çalışmaları sürdürüyor. 

Gebze Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde konuk olarak proje stüdyosu yürütüyor. 


Kazancının tümünü ikinci el plaklara harcamakta, bir radyo programı sunmakta ve Türkiye'nin en uzun soluklu blues grubu Bluesain'in solistliğini yapmakta. Güray Oskay, 10numara kollektifinin bir üyesidir. 


Güray Oskay iletişim:

[email protected]

+90 [216] 350 60 70

+90 [533] 415 59 90

Ethem Efendi Caddesi 10/2

34728 Erenköy Kadıköy /...