03 / 07 / 2024

Gurbet Sezgin

Gurbet Sezgin

Cimes İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gurbet Sezgin tarafından 400 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Küçükbakkalköy, Dudullu Caddesi, Brandium R 2 Residence'ta kuruldu.

Arsa fiyatları katlandı! Yabancı ve gurbetçiler durmadan arsa alıyor!

Geçen sene ilk defa arsa ve tarla satışları konutu geçti. Yerlilerin yanı sıra yabancı ve gurbetçiler de arsa alımlarını hızlandırdı. Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan geçen sene arsa alan kişilerin yüzde 10'unu gurbetçilerin oluşturduğunu belirtti.

Sezgin Tanrıkulu: Korkunç rantlar var, o bölgeleri talan ettiler!

Diyarbakır'daki imar değişikliğine ilişkin konuşan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, korkunç rantların olduğunu ve Sur ve Bağlar'ın talan edildiğini söyledi.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Dr. M. Cüneyt kariyerine ne zaman başladı? Cüneyt Sezgin kimdir?

Türk iş insanı ve finans sektörünün önde gelen isimlerinden Dr. M. Cüneyt Sezgin evli mi? Cüneyt Sezgin kimdir? İşte ayrıntılar... 

Sezgin Yılmaz kimdir?

Sezgin Yılmaz kimdir? Sezgin Yılmaz’ın mesleği nedir? Sezgin Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

TOKİ gurbetçi projesinde son dakika! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen gurbetçi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den konut bekleyen gurbetçilere bir kötü haber daha!

Dar gelirlilere 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen gurbetçi projesi için şok bir erteleme kararı geldi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ Gurbetçi projesinde son dakika! 420 konutluk yeni proje yarın ihaleye  çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen gurbetçi projesi yarın ihaleye çıkıyor. İşte merakla beklenen TOKİ Gurbetçi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Sancaktepe Gurbetçi Evleri'nde son durum ne?

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın gurbetçi projesinde son durum ne? İşte TOKİ Gurbetçi Evleri'nde son durum ne...

TOKİ'den ucuz konut bekleyen gurbetçilere kötü haber! 

Dar gelirlilere 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen gurbetçi projesi için şok erteleme geldi. İşte son dakika detayları...

TOKİ gurbetçi konutları, evleri başvuru şartları nedir? TOKİ gurbetçi evleri nereden başvuru yapılır?

TOKİ gurbetçi evleri nedir, TOKİ gurbetçi evlerine nasıl başvuru yapılır? merak edilen sorular arasında yer alıyor. İşte o soruların yanıtları!

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Altına 'gurbetçi' müdahalesi... Altın yatırımcısını yakından ilgilendiren detaylar...

Mustafa Aslan adlı  kuyumcu, geçen yıl 80 euro olan çeyrek altın fiyatının bu yıl 92 euro olduğunun altını çizerek "Altın euroya karşı daha fazla prim yaptı. O sebepten dolayı gurbetçi arkadaşlarımız euro yerine altını tercih etti." ifadelerini kullandı.

Gurbet Sezgin Haberi

Gurbet Sezgin

Cimes İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gurbet Sezgin tarafından 400 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Küçükbakkalköy, Dudullu Caddesi, Brandium R 2 Residence'ta kuruldu.


Cimes İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak    bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. - Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,    fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. - Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...