01 / 05 / 2024

TOKİ'den konut bekleyen gurbetçilere bir kötü haber daha!

TOKİ'den konut bekleyen gurbetçilere bir kötü haber daha!

Dar gelirlilere 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen gurbetçi projesi için şok bir erteleme kararı geldi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...



Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen gurbetçi projesi için bir kötü haber daha geldi.

Milyonlarca gurbetçi tarafından merakla beklenen TOKİ Sancaktepe projesinin ihale tarihini 17 Ekim 2022 olarak açıklayan TOKİ, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bu ihaleyi 30 Ekim tarihine erteledi. Söz konusu ihale daha önce de 8 Eylül olarak açıklanmış ve 17 Ekim'e ertelenmişti.

TOKİ den konut bekleyen gurbetçilere bir kötü haber daha!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, gurbetçi projesini İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirecek.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, merakla beklenen TOKİ Gurbetçi projesinde 420 adet konuta yer verilecek.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutların yer aldığı TOKİ Gurbetçi projesi için başvurular 21 Mart-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında kabul edilmişti.


Geri Dön