18 / 05 / 2024

Gürdemiroğulları İnşaat iletişim

Gürdemiroğulları İnşaat iletişim

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Topdemir ve Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu. 

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozoğulları İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akyıldız, Murat Akyıldız ve Yıldırım Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Arcturus Gayrimenkul İnşaat Bilişim Danışmanlık Gıda Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Nilgün Yılmaz tarafından kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Arifoğullar İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arifoğullar İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Al Aref ve Alaa Alaref tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bmb Gayrimenkul İnşaat Bilişim Otomotiv Gıda Danışmanlık İç Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Barlas Mehmet Balkan ve Filiz Ergök Balkan ortaklığında kuruldu.

Mgs Değişim Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgs Değişim Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Baki Bıkım tarafından kuruldu.

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Topdemir ve Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu. 

Çiftçioğulları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçioğulları İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Çiftçi ve Veysi Çiftçi ortaklığında kuruldu.

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Note Yapı İnşaat İletişim Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İkitelli Şubesi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Gürdemiroğulları İnşaat iletişim Haberi

Gürdemiroğulları İnşaat iletişim

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Topdemir ve Gökhan Gürbüz tarafından kuruldu. 

Gürdemiroğulları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin konusu:
1 - her türlü konut bina alım satımı,yapımı ve komisyonculuğu işlerini yapar. 2-Şirket her türlü inşaat yapı dekorasyon nalburiye malzemeleri alım satımı ithali ihracı işleri prefabrik elamanları için her türlü malzemelerin alım satımı ithalatını ve ihracatını yapabilir. 4-İnşaat müteahhitliği ve alt müteahitlik yapmak kat karşılığı inşaat sözleşmeleri yapmak İnşaatlar yapmak bu konu ile ilgili ihalelere katılmak ve taahhütlerde bulunmak. 5-Her türlü yol okul köprü hastane otel pansiyon yapım işleriyle iştigal edebilir. 6-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü konut site.toplu konut fabrika köprü yol liman,Hava limanı santral...