26 / 05 / 2024

güre akçay köprü inşaatı

güre akçay köprü inşaatı

Geçtiğimiz Mart ayında yıkılan Güre-Akçay sınırında ki köprünün yapımına her iki belediye tarafından başlanırken, Akçay'lı merhum iş adamlarından Şefik Anaç'ın eşi Memnune Anaç köprünün yapımını üstlendi...

1 kilo çay yalnızca 1 TL! İşte kampanyanın detayları

Avansas'tan çay için büyük kampanya geldi. Buna göre kilo çay kısa süreliğine 1 TL'den satılacak. İşte kampanyanın detayları...

Tarih Kırkpınar güreşlerinde dağıtılacak para ödüllerinin miktarı belli oldu

Edirne Belediyesi tarafından 1-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde dereceye girecek ilk 64 pehlivana verilecek ödüller belli oldu. 661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri, 1 Temmuz Cuma günü minik boy güreşçilerin çayıra çıkmasıyla başlayacak.

İşte ENAG'a göre Nisan ayında hesaplanan enflasyon oranı! Memur maaşından 2 bin 432 lira gitti

Enflasyon Araştırma Grubu'nun (ENAG) araştırmasına göre, nisan ayı enflasyonu yüzde 8,68 oldu. Yıllık enflasyon ise yüzde 156,86'ya yükseldi. Nisan ayında en fazla fiyat artışı giyim ve ayakkabı sektöründe oldu.

Akşehir'de kavşak ve köprü yapımı ihalesi mecliste!

Akşehir Yunak Devlet Yolunda kavşak ve köprü yapımı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize'deki tarihi Aşıklar Kemer Köprüsü yıkıldı!

Rize'nin Çayeli ilçesinde bulunan tarihi Aşıklar Kemer Köprüsü aniden çöktü. Yöre halkı tarihi köprünün yeniden yapılmasını istedi.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

Antalya Gazipaşa'daki Kahyalar Köprüsü restore ediliyor!

Antalya Gazipaşa'da beylikler dönemine ait olan ve yıllar önce sel sularından dolayı büyük hasar gören tarihi Kahyalar Köprüsü'nde restorasyon çalışmasına başlandı.

Çanakkale 1915 Köprüsü Lapseki’nin konut fiyatlarını artırdı!

Sahibinden'in Şubat 2018 verilerine göre Çanakkale 1915 Köprüsü, bağlantı noktaları olan Lapseki ve Gelibolu ilçelerinde satılık konutların metrekare fiyatlarını artırdı...

TOKİ'den Nevşehir Göre’ye 225 konut!

TOKİ tarafından Nevşehir’in Göre Beldesi, Çayırlık Mahallesi’nde inşa edilecek 225 konutun ihalesi yapıldı. 26 Eylül 2017, Salı günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Antakya Esentepe-Altınçay Köprüsü açıldı!

Kente yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam eden Antalya Belediyesi bu kapsamda hayata geçirdiği Esentepe-Altınçay Köprüsü'nü de hizmete açtı.

Ordu Akçaova Köprüsü Nisan'da açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2016 yılı Ramazan Bayramı’nda yaşanan sel felaketinden dolayı yıkılan Akçaova Köprüsü’nün Nisan'da açılacağını belirtti.

Çanakkale 1915 Köprüsü depreme dayanıklı inşa edilecek!

Çanakkale'de meydana gelen depremlerin ardından gözler 1915 Çanakkale Köprüsü'ne çevrildi. Köprü 10 büyüklüğünde depreme dayanıklı, fay hatlarından etkilenmeyen teknik donanımlarla yapılacak.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakları tanıtıldı

güre akçay köprü inşaatı Haberi

güre akçay köprü inşaatı
Geçtiğimiz Mart ayında yıkılan Güre-Akçay sınırında ki köprünün yapımına her iki belediye tarafından başlanırken, Akçay'lı merhum iş adamlarından Şefik Anaç'ın eşi Memnune Anaç köprünün yapımını üstlendi.
Edremit ve beldelerinde etkili olan yağmur geçtiğimiz Mart ayında sel felaketine dönüşerek bölgede büyük hasarlara neden olmuştu. Bu sel felaketinde Edremit ve Beldelerinde yüzlerce konut ve iş yeri büyük zarar görürken Güre sahilini Akçay sahiline bağlayan Güre çayı üzerindeki köprü de yıkılmıştı. Afet fonundan yapılacak Devlet yardımı beklendiği için yapımı geciken bu köprüye Devletten bir yardım gelmeyeceği anlaşıldıktan sonra, Güre ve Akçay Belediyeleri kolları sıvamış, proje ve keşfi yapılarak köprünün inşa hazırlıklarına başlanmıştı. Ancak bu köprüye Akçay'lı hayırsever bir vatandaş tarafından son anda yardım eli uzatıldı.
Akçay'da ikamet etmekte olan merhum iş adamı Şefik Anaç'ın...