25 / 05 / 2024

güreller eski Tekel binası

güreller eski Tekel binası

İzmir Kahramanlar’daki Eski Tekel Yaprak Tütün Bakım İşletme Atölyeleri’nin bulunduğu arsaya rezidans onayı çıktı. Gürel ailesi tarafından inşa edilecek proje 7 bin 699 metrekare alan üzerinde yükselecek.

WhatsApp’tan yeni özellik: Herkes gün gün eski mesajlarını görebilecek!

WhatsApp son dönemde bir çok özellik üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda WhatsApp'ın test ettiği bir özellik ise konuşmalarda tarih bazlı aramalar yapılabilecek. İşte uygulamaya ilişkin merak edilenler...

Belediye işçilerine kadro gelişmesi! Reform niteliğinde adımlar atılacak! Açıklamalar peş peşe geldi!

Belediye işçilerine kadro düzenlemesine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Vedat Bilgin, canlı yayında yaptığı açıklamada çalışmanın neredeyse bittiğini söylemişti. Peki, Belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar...

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Minal Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Minal Yapı Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Esen ve Neslihan Güldal Eskiçakıt ortaklığında kuruldu.

Xiaomi çok tercih edilen Redmi modelleri için MIUI 14'ü yayınladı!

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Redmi alt markasıyla telefon pazarında özellikle fiyat/performans oranı açısından iyi gidiyor. Şirketin son bilgilerine göre eski popüler modeller MIUI 14 güncellemesini alacak.

Bu da oldu! Apple... 27 milyon dolar kayboldu!

Son dönemde çalışanlarıyla sorunlar yaşayan Apple bu kez de dolandırıldığına dair haberlerle gündemde. Son dakika haberine göre; eski bir şirket çalışanı, faturaları şişirerek ve parçaları çalarak Apple'ı 27 milyon dolarlık zarara uğrattı. İşte detaylar...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Eskişehir'de deprem riski yüksek: Yerleşim olmayan yerler imara açılmamalı!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) "Fay üzerinde yaşayan kentlerimiz" rapor serisine Eskişehir ilini de ilave etti. JMO raporundaki verilere bakıldığında, Eskişehir zeminin birçok bölümünün alüvyondan oluştuğu ortaya çıkıyor. Rapora göre, Eskişehir'in deprem riski yüksek.

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Eskişehir'de kentsel dönüşüm atağı!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde Odunpazarı ve Tepebaşı Belediyeleriyle birlikte bir kentsel dönüşüm protokolü imzalandı. Bu protokole göre Eskişehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları öncelikle planlanacak. Dönüşümde öncelik Odunpazarı ve Tepebaşı'na verilecek.

Feyza Aktan’dan ev tartışmalarına son nokta!

Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan hakkında evini gasp ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Söz konusu iddialar hakkında Feyza Aktan açıklamalarda bulundu.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan arasındaki ev krizi büyüyor!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde eski eşi Feyza Aktan'a Sarıyer'deki evini boşaltmadığı gerekçesiyle mahkemeye başvurmuştu. Sabah Gazetesi köşe yazarlarından Mevlüt Tezel, çift arasında yaşanan krizi kaleme aldı...

Salda Gölü eski görüntüsüne kavuşturuldu!

Salda Gölü yakınında, çevre düzenlemesi yapan yüklenici firmanın usulsüz çalışmalarla alandan taşıdığı malzeme, bilim insanlarının kontrolünde el işçiliğiyle yapılan hassas çalışmalarla yeniden eski yerine bırakıldı.

güreller eski Tekel binası Haberi

güreller eski Tekel binası


İzmir Çankaya'daki Gürel Tower Residence’in sahibi Gürel Ailesi Kahramanlar’daki Eski Tekel Yaprak Tütün Bakım İşletme Atölyeleri’nin bulunduğu arsaya rezidans inşa edecek. 7 bin 699 metrekare büyüklüğüne sahip olan tütün bakım işletmelerinin bulunduğu atölyeler için yapılan ihale 2009 yılında gerçekleşmişti. Tütün deposunun ihalesini, 14 milyon 750 bin TL ile en yüksek teklifi veren Gürel ve Karabacak ailelerinin oluşturduğu, İzmir Ortak Girişim Grubu kazanmıştı.


Gürel Ailesi’nin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’ndan satın aldığı Tekel binalarının 1/5 bin ölçekli nazım imar planı değiştirildi.  Arsanın İzmir 5. İdare Mahkemesi kararı doğrultusunda değiştirilen imar planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde askıya çıkarıldı. Planlar 17 Şubat 2015 tarihine kadar askıda kalacak.





Tekel binası Gürel ve Karabacak ortaklığının!



Ceren...