06 / 05 / 2024

WhatsApp’tan yeni özellik: Herkes gün gün eski mesajlarını görebilecek!

WhatsApp’tan yeni özellik: Herkes gün gün eski mesajlarını görebilecek!

WhatsApp son dönemde bir çok özellik üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda WhatsApp'ın test ettiği bir özellik ise konuşmalarda tarih bazlı aramalar yapılabilecek. İşte uygulamaya ilişkin merak edilenler...



WhatsApp , Android, iPhone,  BlackBerry, Windows Phone ve Nokia telefonlarıyla uyumlu olan uygulama, 2G, 3G, 4G veya Wi-Fi İnternet bağlantısı yardımıyla kişilerin birbirlerine ücretsiz arama, fotoğraf, video, yazılı ve sesli mesaj ve belge göndermesini sağlayan bir sosyal iletişim aracı olarak tanımlanıyor. WhatsApp son dönemde bir çok özellik üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda WhatsApp'ın test ettiği bir özellik ise konuşmalarda tarih bazlı aramalar yapılabilecek. İşte uygulamaya ilişkin merak edilenler...

Meta, WhatsApp'ı geliştirmeyi sürdürürken bir dizi yenilikler de peş peşe yapılıyor. Son olarak IP adresi gizleme özelliği için test denemelerine başlayan şirket, sesli ve görüntülü mesaj modu arasında geçişleri de kolaylaştırmak için yeni bir seçenek ekranını deniyor. Ayrıca WhatsApp'ın test ettiği bir başka özellik ise konuşmalarda tarih bazlı aramalar yapılabilecek.

WhatsApp eski mesajlaşmalarınıza kolayca erişebileceğiniz bir özellik üzerinde çalışmalarına başladı. Henüz beta aşamasında olan özellik kullanıma sunulduğunda herkes gün gün eski mesajlaşmalarına ulaşabilecek.

WhatsApp geçmiş mesajlaşmaları hemen bulacağınız bir güncelleme için resmen düğmeye bastı. Henüz beta aşamasında olan yeni özellik ile geçmişe yönelik tüm mesajlarınıza gün gün ulaşabileceksiniz. Şu an için iOS için WhatsApp beta 22.24.0.77 sürümünde karlımıza çıkan özelliğin gelecek günlerde tüm web uygulaması üzerinde kullanıma sunulması planlanıyor.

WHATSAPP'A MESAJ ARAMA ÖZELLİĞİ GELİYOR!

WhatApp Web uygulamasında kullanıcı deneyimini artırmak amacıyla yeni özellikler ekleyen popüler mesajlaşma devi, takvim üzerinden geçmiş konuşmaları filtreleme özelliğini aktif etmek için harekete geçti. iOS için WhatsApp beta 22.24.0.77 sürümünde kullanıcıların deneyimine sunulan özellik henüz test aşamasına başladı.

Gruplarda ve yoğun mesajlaşların kişiler listesin eski mesaja ulaşabilmek için gününü bilmeniz yeterli milyonlarca mesajın arasından eski mesajları bulacağınıza mesajlaştığınız günü filtreleyerek mesaja kolayca ulaşabileceksiniz.

Ahaber'de yer alan detaylaar göre, uygulama henüz test aşamasında yakın zamanda tüm kullanıcıların beğenisine sunulacak.

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

Manavgat Belediyesi 10 bin metrekarelik arazi satacak! 

Toyota, 6 fabrikasında üretimi durdurdu


Geri Dön