06 / 05 / 2024

Güreser Tesisleri

Güreser Tesisleri

ERENLER Belediyesi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen imar-şehircilik müdürleri ve teknik personel, imar yönetmeliği hakkında görüş alışverişinde bulundu. Katılımcılar İmar ve Şehircilik Müdürü Suat Uygun tarafından Güreser Tesisleri'nde ağırlandı...

Pendik Güzelyalı Liman Tesisleri 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Pendik İlçesi, Güzelyalı Liman Tesisleri 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı için görüşmelere başladı!

Edip Gayrimenkul'ün portföyünde yer alan Kırklareli'nde konumlanan Lüleburgaz Tesisleri'nin bir bütün halinde satışına ilişkin potansiyel bir alıcı ile görüşmelere başlandığı duyuruldu.

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri TBMM gündeminde!

Okulların bünyesinde bulunan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Göbeklitepe tesisleri hizmete girdi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yapım çalışmalarını tamamladığı GAP 4.Etaptaki 'Göbeklitepe Tesisleri'ni hizmete açtı.

Güney Kore, Kuzey Kore'nin yıkmak istediği tesisleri denetlemek istiyor!

Güney Kore, Kuzey Kore'nin Kumgang Dağı'nda inşa ettiği fakat Pyongyang yönetiminin yıkmak istediği otel ve turistik tesisleri tetkik için heyet gönderme önerisinde bulundu...

Göztepe Tesisleri'nin imar planı belediye meclisinde oylanmadı!

Göztepe (Göz-Göz) adına yapılması planlanan altyapı tesisi projesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

TEİAŞ Gölbaşı Sosyal Tesisleri'ndeki 5 dükkan kiraya veriliyor!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gölbaşı Sosyal Tesisleri'ndeki 5 dükkan ihale ile kiraya veriliyor...

Tarsus Gülek 28 Mayıs Sosyal Tesisleri yarın açılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Gülek 28 Mayıs Sosyal Tesisleri'ni yarın hizmete açıyor.

Mimlab Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimlab Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyyed Morteza Kabırı, Elif Saarpaşar, Cansu Güreser ve Sabriye Derya Yüce ortaklığında kuruldu. 

Halil Güvener'in Çeşme'deki tesisleri yıkılmayı bekliyor!

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Tavşanlı Göbel Termal Tesisleri'nde çalışmalar sürüyor!

Göbel Termal Tesisleri'nde inşaat çalışmaları devam eden 6 lüks villa, Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler tarafından incelendi.

Çanakkale'deki taşkın koruma tesisleri TBMM gündeminde!

Çanakkale'deki sulama ve taşkın koruma tesisleri, TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin CHP Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek soru önergesi hazırladı..

Güreser Tesisleri Haberi

Güreser Tesisleri

ERENLER Belediyesi'nin ev sahipliğinde bir araya gelen imar-şehircilik müdürleri ve teknik personel, imar yönetmeliği hakkında görüş alışverişinde bulundu. Erenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Suat Uygun tarafından Güreser Tesisleri'nde ağırlanan katılımcılar; öğle yemeği sonrası bir toplantı yaptı. Suat Uygun ve Sakarya Büyüksehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Zafer Poyraz'ın acılıs konuşmaları sonrasında SBB Şehir Planlama Şube Müdürü Esen Akbaş ve Müdür Yardımcısı Devrim Aktas Demir, kentin gündeminde olan 1/25 bin ölçekli Nazım İmar Planı hakkında bilgi vererek katılımcılarla fikir alışverişinde bulundular. 


Star...