04 / 05 / 2024

Gürhan Özdemir intes

Gürhan Özdemir intes

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Özdemir kimdir? Gürhan Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürhan Özdemir, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gürhan Özdemir..

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 5.000.000,00  TL sermaye bedeli ile Gürkan Özdemir ve Murat Ateş ortaklığı ile kuruldu.

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tematech Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Güner Özdemir tarafından kuruldu.

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hg Kule İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Gökhan Özdemir ve Hakan Özdemir ortaklığında kuruldu.

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi. 

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

Hezarfen Tasarım Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hezarfen Tasarım Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Gürhan Ötün tarafından kuruldu.

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi açıldı!

Makyol İnşaat Sanayi Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Çatalca Şubesi Çatalca'da 53 milyon 855 bin TL sermaye bedeli ile Metin Gürhan tarafından açıldı.

Ebru Özdemir, 'Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını' listesinde!

Capital Dergisi tarafından her yıl olduğu gibi "Türkiye'nin En Güçlü 30 İş Kadını Araştırması” sonuçlarına göre, Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, listenin 14'üncü sırasında yer alıyor.

Demet Özdemir'in evi görenleri büyüledi! 

Demet Özdemir, son dönemin adından en çok söz ettiren isimleri arasında yer alıyor. Güzel oyuncu Beykoz'da İstanbul'un lüks sitelerinden birinde oturuyor. İşte Demet Özdemir'in evi...

Gmis Akustik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gmis Akustik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Özdemir tarafından kuruldu.

Alptuğ Yapı Taahhüt İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptuğ Yapı Taahhüt İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Göktuğ Özdemir tarafından kuruldu.

Özdemir Dekorasyon İnşaat Turizm Elektronik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemir Dekorasyon İnşaat Turizm Elektronik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Özdemir tarafından kuruldu.

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ödül İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Özdemir tarafından kuruldu.

Gürhan Özdemir intes Haberi

Gürhan Özdemir intes

Gürhan Özdemir kimdir?

Gürhan Özdemir, 1958 yılı Artvin doğumlu. Gürhan Özdemir, 1980 yılında Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi (E.İ.T.İ.A.) İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Özdemir iş hayatına 1979-1982 yıllarında T.C. Başbakanlık bünyesinde çeşitli kademelerde görev yaparak başladı.

1995 yılından itibaren Gena İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı olan Özdemir’in geçmiş dönemlerde sektör kurum ve kuruluşlarında yürütmüş olduğu görevler şöyledir;

1982-1995 yılları arasında inşaat, taahhüt ve iş makineleri imalatı yapan bir şirkette Şirket Müdürü ve Genel Koordinatörü, 1995-1999 tarihleri arasında AGİAD (Anadolu Genç İş Adamları Derneği/ANKARA)  Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Üyesi 2006 yılında TOBB Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Meclis Üyesi, 2004-2007 yıllarında 22. Dönem İNTES Yönetim Kurulu Üyesi,2007 yılından beri 23-24-25. Dönem INTES Yönetim Kurulu Başkan Vekili...