09 / 05 / 2024

Gürin Yapı Grup İnşaat Emlak

Gürin Yapı Grup İnşaat Emlak

Gürin Yapı Grup İnşaat Emlak Limited Şirketi, Memet Baran Türk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Asil Yapı Grup İnşaat İskele Proje Taahhüt Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asil Yapı Grup İnşaat İskele Proje Taahhüt Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 80 bin TL sermaye bedeli ile Güven Asit tarafından kuruldu.

Destebaşı Yapı Grup Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu.

Destebaşı Yapı Grup Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Gönül Destebaşı tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Görgülü Grup, Antalya'ya yatırım yapıyor!

Görgülü Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Görgülü, Konya'dan sonra Antalya'da da tercih edilen marka olduklarını belirtti.

Ottomans Yapı Grup Limited Şirketi kuruldu!

Ottomans Yapı Grup Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Serhat Güner ve Rasin Türker Kaplan imzasıyla kuruldu

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Safa Ahmet Gürbüz tarafından 20 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Günep Yapı konut projeleri 2015 yılı sonlarında başlayacak!

Günep Grup şirketlerinden, inşaat sektöründe faaliyet gösteren Günep Yapı AŞ bugüne kadar Adana'nın muhtelif semtlerinde yapımını gerçekleştirmiş olduğu konut ve iş merkezleriyle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Altın Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Altın Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Mustafa Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Eyyup Berber Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 150 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beykoz, Gümüşsuyu Mahallesi, Kirazlı Yayla Caddesi'nde kuruldu.

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Hakan Gözen, M. Kamuran Gözen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım!

Gül Yapı'dan dört dörtlük tanıtım. Emlak Fuarı' nın en ilgi çeken standlarından biri de Gül Yapı'ya ait. Firma dört ayrı yeni projesini katılımcıların ilgisine sunuyor.

Gül Yapı fuarın ilk günü 11 ev sattı!

Gül Yapı ve Gül Proje, İstanbul'da hayata geçirdiği 4 ayrı projesini Emlak 2014 Fuarı'nda tanıttı. Gül Yapı ve Gül Proje, fuarın ilk gününde 11 konut sattı.

Gül Yapı Emlak 2014 Fuarı'nın ilk günü 11 ev sattı!

Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, bu yıl alanı 2 kat büyüyen fuarda 200'den fazla nitelikli projenin yer alacağını, kendilerinin de İstanbul'un yaşam ve yatırım için en uygun lokasyonlardaki 4 ayrı projeyi vitrine çıkaracaklarını söyledi...

Gürin Yapı Grup İnşaat Emlak Haberi

Gürin Yapı Grup İnşaat Emlak

Gürin Yapı Grup İnşaat Emlak Limited Şirketi, Memet Baran Türk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu. Gürin Yapı Grup İnşaat Emlak Limited Şirketi iş konusu;   Her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gürin Yapı Grup İnşaat Emlak Limited Şirketi adres: Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi, 1922 Sokak...