10 / 05 / 2024

güriş holding Giresun Espiye HESi satın mı aldı

güriş holding Giresun Espiye HESi satın mı aldı

Güriş Holding, Espiye HES'i satın aldı. 14,07 MW kurulu güce sahip Espiye Espiye Hidro Elektrik Santrali, 20 bin konutun aylık elektrik ihtiyacını karşılayabilecek güce sahip.

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Şamlı tarafından kuruldu.

İdris Yamantürk vefat etti!

GÜRİŞ Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı İdris Yamantürk, 96 yaşında yaşamını yitirdi.

Kaşmir Yonca satılık!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat imzasıyla Ankara'da yükselen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. İşte Kaşmir Yonca satılık ev fiyatları...

Kaşmir Yonca'da son etap satışta!

Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca projesinde son etap satışa çıktı. 815 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 4+1 fiyatına 5+1 daireler satışta.

Güriş Limited Şirketi Merkezi Ukrayna İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Güriş Limited Şirketi Merkezi Ukrayna İstanbul Merkez Şubesi bugün Beşiktaş'ta 30 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Güriş Holding'in sanayi sektörüne yatırımı hızlanıyor!

İnşaat, enerji ve sanayinin yatırımcı gruplarından Güriş Holding, kuruluşunun 60'ıncı yılında dev yatırımlara girişti. Güriş'in sanayi grubunun sorumluluğunu yürüten Tevfik Yamantürk, "Yalnızca sanayi grubu olarak 500 milyon Euro'luk yatırım taahhüdümüz var" diyor.

Gülsan Holding, 5 yılda EMEA bölgelerinde etkin olmayı hedefliyor!

Gaziantep, yeni döneme hazırlık için kolları sıvadı.Gaziantep’in iş dünyası temsilcileri, 500 milyar dolarlık yatırıma ihtiyaç duyacağı hesaplanan Suriye’nin en büyük tedarikçisi olmayı hedefliyor.

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide fiyat listesi!

Eryaman Kaşmir Mavi Orkide fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor. Proje Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kaşmir Yapı'sdan Eryaman'a 993 konut!

2012 yılında Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu Yepı'nın ortaklığı ile kurulan Kaşmir Yapı A.Ş., Ankara'da projeler yapmaya devam ediyor..

459 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanacak!

Güriş Holding tarafından 4 rüzgar elektrik santrali hizmete alınacak. 4 santralle yılda ortalama 459 bin konutun elektrik ihtiyacı karşılanacak.

Kaşmir Yonca Ankara teslim tarihi!

Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Yonca Evleri projesi Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat ortaklığı ile yükseliyor. Projede ön talepler alınıyor...

Kaşmir Yonca Evleri ne zaman teslim?

Ön talep süreci başlayan Kaşmir Yonca Evleri Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve Türkoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Kaşmir Yonca Evleri ne zaman teslim?

Eryaman Mavi Orkide Kaşmir Evleri fiyatları!

24 ay sonra konut teslimlerinin yapılması planlanan Kaşmir Mavi Orkide Evleri projesi, Köroğlu İnşaat, Gülsan Holding ve Türkoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje beş blok olarak yükseliyor...

güriş holding Giresun Espiye HESi satın mı aldı Haberi

güriş holding Giresun Espiye HESi satın mı aldı

Yenilenebilir enerji sektörünün kuruluşlarından biri olan Güriş Holding, portföyüne Giresun'daki Espiye Hidro Elektrik Santrali'ni ekledi. Güriş Holding yeni yatırımı ile birlikte hidroelektrik enerji santrali sayısını beşe yükseltirken, hidroelektrik enerji santrali yatırımlarının toplam kurulu gücünü 78,6 MW'a çıkardı.


Giresun il sınırlarında bulunan Espiye HES, 14,07 MW kurulu güce sahip ve yılda 57.500.000 kWh elektrik üretebiliyor. Espiye HES, 20 bin konutun aylık elektrik ihtiyacını karşılayabilecek güce sahip. 


Ülkemizin artan enerji ihtiyacını karşılamak, enerjide dışa bağımlılığı azaltmak ve yerli kaynaklardan enerji üretmek için çalışan Güriş; 162,3 MW kurulu gücüyle Türkiye'nin en büyük jeotermal santralinin yatırımcısı olarak yer alıyor.


Güriş Holding 2000 yılından beri rüzgâr enerjisi alanında da çözümler üretiyor. 263 MW kurulu gücüyle 4 adet rüzgar enerjisi santrali ile hizmete veren Güriş, bunlara ilave olarak,...