20 / 05 / 2024

Gürkut Acar

Gürkut Acar

Antalya Milletvekili Gürkut Acar TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası'nda, Yapı Denetim Yasası, TMMOB Taslağı ve Hukuk Devleti konulu konferans verdi. Gürkut Acar, Türkiye'nin en büyük sorununun denetim sistemi olduğunu vurguladı.

Hulusi Acar kimdir? Hulusi Acar kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

1 Şubat 2023 itibari ile sektöründe Pazar lideri konumundaki MediaMarkt Türkiye'nin CEO'su olarak görev almakta olan Hulusi Acar Kimdir? Eğitim durum nedir? Kaç yaşındadır? İşte Hulusi Akar hakkında merak edilenler...

Yatırımcıların gözü yurt dışına çevrildi! Konut sektörü daralıyor mu?

Türkiye'de gayrimenkul sektöründe daralma yaşandığını belirten Masse Gayrimenkul Ofis Brokeri Seyhun Acar yatırımcıların gözünün yurt dışına çevrildiğini açıkladı.

Acar Blu Karadeniz Etabı'nda yeşil ve mavi bir araya geliyor!

Acarlar Şirketler Topluluğu tarafından hayata geçirilen Acar Blu'da yeni etap geliyor. Acar Blu Karadeniz Etabı'ndaki evler gündüz ve gece yaşam alanları 2 ayrı bölüme ayrıldı.

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ag Yatçılık Turizm Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Gökhan Acar tarafından kuruldu.

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksem Gayrimenkul Danışmanlık Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Berkay Zaloğlu, Göknil Altay Acar ve Semayil Acar ortaklığında kuruldu.

Patara Group İnşaat Gıda Sanayş ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patara Group İnşaat Gıda Sanayş ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadi Acar, Mahir Beyhan ve Zehra Dün ortaklığında kuruldu.

Zeze Turizm Organizasyon Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeze Turizm Organizasyon Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Acar tarafından kuruldu. 

ASC Tekstil Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASC Tekstil Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hamit Acar tarafından kuruldu.

Tmn Yapı Taahhüt Gıda Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tmn Yapı Taahhüt Gıda Mühendislik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Acar tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Görkem Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Mimarlık İnşaat Emlak Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Görkem Acar ve Emine Acar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki 84.mağazasını açtı!

Türkiye genelinde mağaza sayısını her geçen gün arttıran Acar Cosmetics, Axis İstanbul Kağıthane’de şube açtı. Tekin Acar Cosmetics, Mayıs ayından bu yana açtığı 8 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 84’e yükseltti.

Aliağa Belediye Meclisi imarı görüştü!

Aliağa Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Serkan Acar başkanlığında yapılan toplantıda imar konuları görüşüldü.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki mağaza sayısını 83'e yükseltti!

Türkiye'nin bir numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Gürkut Acar Haberi

Gürkut Acar

İMO Konferans Salonu'nda yapılan konuşmada Antalya Milletvekili Av. Gürkut Acar, Türkiye'nin en büyük sorununun denetim sistemi olduğunu vurguladı. 


Acar, "AKP kamu denetimi anlayışını tamamen devre dışı bırakmıştır. Kamu kurumlarının bütün denetim birimlerinin yapısı değiştirümiş ve etkisizleştirilmiştir. Özelleştirmeye paralel olarak bu alanm da özelleştirilmesi, AKP eliyle sürdürülmektedir" dedi ve yapı-denetim sistemi de denetim sisteminin özelleştirmesi sürecinin parçasıdır şeklinde konuştu. 4708 sayılı yapı denetimi hakkında kanun 2001 yılında çıkmış, 2008'de cezalarla ilgili bir düzenleme olmuş ondan sonra hukuksuz kanun hük münde kararnamelerle bazı değişiklikler olmuştur diyen Acar, "Anayasa'ya aykırı şekilde yapılan bu değişiklikler anayasa mahkemesi tarafından iptal edilmiştir" şeklinde konuştu. 


"Türkiye'de inşaat sektörü kontrolsüz büyüyor" 

Müteahhitler Birliği'nin raporuna göre Türkiye'de müteahhit sayısının 280 bin dolayında, inşaat sektörünün büyüklüğü 45 milyar düzeyinde şeklinde konuşan Av....