10 / 05 / 2024

gürler ünlü gayrimenkul sektörü

gürler ünlü gayrimenkul sektörü

Gayrimenkul İçin Strateji Platformu Başkanı Gürler Ünlü: "İstanbul'u gayrimenkul sektöründe ön plana çıkarmak için stratejiler geliştirildiğinde daha çok yabancı yatırımcı çekilir ve daha iyi projeler yapılır" dedi

Konut almak isteyenlere ünlü gayrimenkul uzmanından flaş tavsiye!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler gayrimenkul uzmanlarının paylaşacağı tüyoları merakla beklerken Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin'den de konu ile ilgili yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı 'Size bir tüyo vereyim' diyerek açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi yatırımı yapmak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin o ilçeyi 'Size bir tüyo vereyim' diyerek açıkladı...

Arsa, arazi ve konut yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanından altın niteliğinde tüyolar!

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceğini merak ederken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden konut için odaklanılması gereken bölgeleri açıkladı.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Güneş Mcm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 450.000,00 TL sermaye bedeli ile M. Chamesddin Mohandes tarafından kuruldu.

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylem Göylüler Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eylem Göylüler tarafından kuruldu.

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Görkem Motors Gayrimenkul Turizm Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Çorakli ve Görkem Güngör ortaklığında kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güntürk Gayrimenkul Geliştirme Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Günar ve Yiğit Türkkan ortaklığında kuruldu.

gürler ünlü gayrimenkul sektörü Haberi

gürler ünlü gayrimenkul sektörü

   

   Gayrimenkul İçin Strateji Platformu (GİSP) Başkanı Gürler Ünlü, İstanbul'u gayrimenkul sektöründe ön plana çıkarmak için stratejiler geliştirildiğinde daha çok yabancı yatırımcı çekileceğini ve daha iyi projeler yapılacağını belirtti. Ünlü, "Özellikle İstanbul'un marka değeri, uluslararası yatırımcıyı Türkiye'ye çekmek ve kentsel dönüşüm gibi konulara odaklandık" dedi. 

     AA muhabirine GİSP'in amaçları hakkında bilgi veren Ünlü, gayrimenkul sektörünün herhangi bir sektör olmaktan çıkıp sosyolojik ve ekonomik bir çok unsuru da bünyesinde barındırır hale geldiğini vurguladı. Ünlü, kentsel dönüşüm dendiğinde ülkenin yarısını ilgilendiren bir durumdan bahsedildiğini kaydetti. 

     Gelişmekte olan Türkiye'nin alt yapısının eksik olması ve hızla tamamlanmaya çalışılmasının gayrimenkulün önemini daha da artırdığına dikkati çeken Ünlü, "Gayrimenkul, başka sektörlere de sirayet ediyor. 'Bu noktada biraz daha nitelikli düşünce ve proje...