01 / 05 / 2024

Gürşad Arı avcılar kentsel dönüşüm

Gürşad Arı avcılar kentsel dönüşüm

İnşaat sektöründeki başarılı çalışmalarıyla tanınan Avrasya Mimarlık Mühendislik ve İnşaat'ın sahibi Gürşad Arı; Avcılar'daki imar durumunu anlattı. İşte o söyleşi...

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Çarşı, pazardaki fiyatlar el yakıyor! Hem vatandaş hem esnaf dertli: Böyle bir zulüm görülmedi

Hayat pahalılığı halkı perişan ediyor. Çarşı pazarda her geçen gün artan fiyatlara yetişmek mümkün değil. Vatandaş, çarşı ve pazardaki fiyatları görünce şaşkına dönerken, esnaf satışların azaldığından dert yanıyor.

Gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

Gram altın bugün Kaplaıçarşı'da 1.663 TL seviyesini test etti. Yeni rekora imza atan gram altın için 2.000 TL seviyesi bekleniyor. Peki gram altın bugün yarın 2.000 TL'yi görür mü? Yatırımcılar bu haberi okumadan kuyumcudan içeri girmeyin!

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için ruhsat alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy 2. Etap projesi için bir son dakika açıklamasında bulundu. Şirket Avcılar Firuzköy 2. Etap kapsamında ruhsat alınan konut ve dükkan sayısını açıkladı. İşte merak edilen ayrıntılar...

Avcılar'da beton kalitesi tartışması: Şantiye şefi öldürüldü!

Avcılar’da Üniversite Mahallesi’nde bir inşaatta, beton kalitesini beğenmeyen şantiye şefi, beton firmasının görevlisi tarafından öldürüldü. Olay Çarşamba günü akşam saatlerinde meydana geldi.

Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Binanın metrekaresini artırmak ve alan kazanmak için yapılan çıkmalı binalar deprem felaketi sonrasında yeniden gündem oldu. Uzmanlar peş peşe açıkladı: Depremde en çok bu binalar hasar görüyor! Çıkmalı yapılar denetlenmeli!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 2. Etap için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avcılar Firuzköy 2. Etap için sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Avcılar Firuzköy 2. Etap ve sözleşme ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO'dan Avcılar Firuzköy'e 5 bin 785 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Avcılar Firuzköy'de 5 bin 785 yeni konut inşa edecek.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Avcılar'daki kentsel dönüşümde 'çürük raporu' tartışması!

Deprem riskini azaltmak için başlatılan dönüşüm atağında Avcılar'da sorun çıktı. 6 bin TL'yi cebinden ödeyip çürük raporu alan bazı müteahhitlerin, deniz gören binalarda hak sahiplerini 3'te 2 çoğunlukla korkuttuğu belirtildi.

Gürşad Arı avcılar kentsel dönüşüm Haberi

Gürşad Arı avcılar kentsel dönüşüm

İnşaat sektöründeki başarılı çalışmalarıyla tanınan Gürşad Arı; Avcılar'daki imar durumunu anlattı. Uzun yıllardır Avcılarda yaşayan, Avrasya Mimarlık Mühendislik ve İnşaat'ın sahibi olan ve Avcıların kendisinin en önemli sevdalarından birisi olduğunu söyleyen Gürşad Arı, yaşadığı ilçeyi anlattı.


İş adamı Gürşad Arı; ‘İnsanlar bizi tercih ediyorlar çünkü biz 22 yıldır şu ana kadar hiç kimseyi üzmeden, kimseye zarar vermeden işlerimizi hep layıkıyla yaptık ve gerçekleştirdik.Her zaman Avcılara güzel yapılar kazandırmak istedik her zaman Avcıların ilerlemesi ve daha da güzelleşmesi için çalıştık’. Gürşad Arı, Avcılar’da ki imar durumunu anlattı Kentsel donuşum Avcılar’ı marka yapar Uzun yıllardır Avcılarda yaşayan, Avrasya Mimarlık Mühendislik ve jnşaat’ın sahibi olan ve Avcıların kendisinin en önemli sevdalanndan birisi olduğunu söyleyen Gürşad Arı’yla, yaşadığı ilçeye dair keyifle okuyacağınız bir söyleşi gerçekleştirdik.


“İşim...