29 / 04 / 2024

gürso restorasyon

gürso restorasyon

GÜRSU Belediyesi, ilçenin tarihine ışık tutan sivil mimarlık örneği tescilli yapıların yeniden hayat bulması için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yer alan 2 tescilli bina yeniden kurulacak...

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbey Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Gürbey Sonugür tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 1.Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Vadi Evleri projesinin 1. Etap ihalesinin kazananı belli oldu. Emlak Konut GYO ve Güryapı Restorasyon arasında 725 milyon 61 bin TL'lik sözleşme imzalandı. 

Timber One Restorasyon Mimarlık İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timber One Restorasyon Mimarlık İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erişgin tarafından kuruldu.

Tarihi yapıların restorasyon çalışmaları TBMM gündeminde!

Tarihi yapıların restorasyon çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Gön Han'da restorasyon başladı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi 500 yıl geçmişi bulunan Gön Han'da restorasyon çalışmalarına başladı. 

İstanbul'da restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündeminde!

İstanbul Restorasyon ve Konservasyon Merkez ve Bölge Laboratuvarı Müdürlüğü bünyesinde bulunan ve restorasyon çalışmaları devam eden tarihi eserler meclis gündemine taşındı. CHP'li İlgezdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu projesi için 364.2 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Güryapı Restorasyon ile 364 milyon 250 bin TL'ye imzalandı.

Gürmak Restorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürmak Restorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yıldız tarafından kuruldu.

Gürmak Restorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürmak Restorasyon Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Yıldız tarafından kuruldu.

Gündoğdu Restorasyon Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Restorasyon Tasarım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdüssamet Gündoğdu tarafından kuruldu.

Kayseri'de Gıyaseddin Keyhüsrev'in yaptırdığı tarihi köşke restorasyon!

Kayseri'de, Anadolu Selçuklu Sultanı 2. Gıyaseddin Keyhüsrev döneminde inşa edilen Hızır İlyas Köşkü'nde restorasyon çalışması başlatıldı. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, tarihi yapılara sahip çıkarak gelecek kuşaklara aktaracaklarını söyledi.

Haydarpaşa Garı'nda restorasyon havadan görüntülendi!

Restorasyon çalışmaları hızla süren Haydarpaşa Garı'nın sembolleri arasında gösterilen saat, yeniden eski yerine monte edildi. 

451 yıllık tarihi Pir Mehmet Çeşmesi yıkıldı!

Mimar Sinan tarafından Yanıkkapı Sokak'ta bulunan 451 yıllık tarihi Pir Mehmet Çeşmesi’nin bir bölümü iddiaya göre restorasyon yapılacağı nedeniyle yıkıldı.

gürso restorasyon Haberi

gürso restorasyon

 GÜRSU Belediyesi, ilçenin tarihine ışık tutan sivil mimarlık örneği tescilli yapıların yeniden hayat bulması için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin tarihi mirasının korunması ve bir turizm kenti olarak gelişmesini sağlamak hedefiyle Gürsu Belediyesi Stratejik Planlama Birimi'nce yürütülen çalışmalar sonucunda oluşturulan "Bölgenin Alternatif Turizm Merkezi; Gürsu" projesi kapsamında, 2 tescilli bina rekonstrüksiyon (yeniden kurma) yöntemiyle korunarak geleceğe taşınacak. Ayrıca Gürsu'nun tarihi değirmeni de yeniden canlandırılarak sosyal tesis olacak. 


Habertük Gazetesi...