03 / 05 / 2024

Gürsoy Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı

Gürsoy Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı

Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürsoy kimdir? Hasa Gürsoy'un eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz ile Gürsoy Grup ile ilgili detaylı bilgi haberimizde...

KONUTDER: İstanbul’un yıllık 123 bin yeni konuta ihtiyacı var!

KONUTDER, İstanbul için 10 yıllık konut ihtiyacını ortaya koyan ayrıntılı bir “İstanbul Konut Stratejisi Raporu” hazırladı. Rapora göre İstanbul’un yıllık 123 bin adet yeni konuta ihtiyacı olduğu ortaya çıktı.

Emre Göltepe hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Erdemir’de ne iş yapıyor?

Emre Göltepe kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ne zaman Kurumsal Finans Müdürü oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşte Emre Göltepe’nin hayatı...

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

İnşaat sektörü maliyetlerden ve dövizdeki dalgalanmadan nasıl etkilenecek?

Helmann Grup'un Yönetim Kurulu Başkan Dr. Selman Özgün, yükselen inşaat maliyetlerinin ve dalgalanan döviz kurunun gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyeceğini anlattı. Özgün, sektörün global düşünmesi gerektiğini ve iş yapış şeklinin değişmesi gerektiğini belirtti.

Küçükdeveci İnşaat'ın acı günü! Halil İbrahim Küçükdeveci vefat etti!

Küçükdeveci İnşaat'ın ve Küçükdeveci Şirketler Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Küçükdeveci hayatını kaybetti.

Binalarda yönetim nasıl olmalı?

Birçok farklı kişinin yaşadığı apartmanlarda, yüzlerce evli büyük sitelerde kararların alınması zor. Bakım-onarım işleri, tadilatlar, alınan paralar, yönetici seçimi, kararlar alınması derken herkesin ortak bir noktada buluşması güç olabiliyor. Peki binalarda yönetim nasıl olmalı?

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Bina yönetim planı örneği!

Kanun kapsamında bina yönetim planı, bütün kat maliklerini bağlayan bir sözleşme hükmüne sahip olurken, apartmanın yönetim tarzını, kullanma maksat ve şeklini gösteriyor. Peki bina yönetim planı nasıl hazırlanıyor? İşte bina yönetim planı örneği...

Mualla Arzu Günsur, TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

TSKB GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğine Türk Ticaret Kanunu'nun 363. maddesi çerçevesinde Mualla Arzu Günsur'un seçilmesine karar verildi. 

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Memduh Yılmazlar, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden ayrıldı. Yönetim Kurulu Kararı ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak Himmet Karadağ atandı.  

İş GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Sayın İsmail Hakkı Akşener'in yerine Sayın Murat Karluk Çetinkaya'nın ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesi kararlaştırıldı.

Fatma Öztürk Gümüşsu, Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Avrasya GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Fatma Öztürk Gümüşsu'nun, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu'nun seçilmesine karar verildi.

Gürsoy Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

Gürsoy Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı

Hasan Gürsoy kimdir?

Ataşehir’deki Mimar Sinan Camii'nin yapımı ve Süleymaniye Camii'nin restorasyonu ile gündeme gelen Hasan Gürsoy, Kastamonu İnebolu İlçesi, Evreniye Köyü doğumlu. Hasan Gürsoy, Gürsoy Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı. 


Çocukluk yıllarını stanbul’un Fatih İlçesi’nin Küçükpazar semtinde geçiren Hasan Gürsoy, Mimarsinan İlkokulu’nda ve akabinde Vefa Lisesi'nde okudu. Semtin spor kulübü Sakaryaspor’da başkanlık yaptı.


Viaport Venezia ve Vialand projelerini Bayraktar Grup ile birlikte hayata geçiren Gürsoy Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gürsoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın imam hatip lisesinden arkadaşı.


Hasan Gürsoy, Gürsoy Grup'un temellerini 1988 yılında attı; Kurumsal yapısını ise 1998 yılında kurdu. Hasan Gürsoy'un yönettiği Gürsoy Grup inşaat, metal, doğal taş, tarım-gıda sektörlerinde faaliyet gösteriyor.


Gürsoy Grup projeleri..

Viaport Venezia

Vialand

Metrokent Başak Toplu Konutları

Başak Toplu Konutları

Panaromik Resim Projesi (İstanbul’un Fethi Panaromik Resim Projesi)

Miniatürk (Mini Türkiye...