11 / 05 / 2024

Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet spor salonu

Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet spor salonu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu Kapalı Spor Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı

1941 yılında cadde, mahalle ve sokaklara isim verilmiş!

Şehir ve kasabalardaki mahalle, sokak ve caddeler numara ile gösteriliyormuş. 1941 yılında alınan yeni karara göre artık mahalle, sokak ve caddelere isim verilecekmiş.

2023 yılında 565 bin 435 çift evlendi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) merakla beklenen evlenme ve boşanma istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre 2023 yılında 565 bin 435 çift evlendi...

Bu yıl vatandaş parasını nereye yatıracak? İşte ay ay sermayenin gideceği yatırım aracı

Yüksek enflasyon karşısında vatandaş parasının değerini nasıl koruyacağını; faiz, konut, borsa, arsa, kripto birikimini nereye yatırırsa kazançlı çıkacağını araştırıyor. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, 2024 yılında sermaye hareketinin nasıl olacağını X sosyal medya hesabından paylaştı.

Toronto'da konut satışları son 23 yılın en düşük seviyesine geriledi

Toronto'da konut satışları 23 senenin en az seviyesine kadar gerilerken ortalama konut fiyatı da yüzde 5,4 kadar düştüğü açıklandı. Buna göre, 2023 yılının başında Kanada’da konut rakamlarındaki yükseliş nedeni ile yabancılara satış yasaklanmıştı. İşte haberin detayları...

Bakan Uraloğlu: Hedefimiz Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaları 2025 yılında tamamlamak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Hatay Havalimanı'ndaki çalışmaların iş programına göre 2026 yılında tamamlanacağını fakat hedeflerinin bu tarihi 2025 yılına çekmek olduğunu dile getirdi.

Şeker fiyatları bir anda zirveyi gördü: 12 yılın en yüksek seviyesi! 

Dünya genelinde şeker fiyatları arttı. Son 12 yılın en yüksek seviyesini gören şeker fiyatlarında yeni bir rekorun kırılacağı öngörülüyor.

Ekonominin 3 yıllık yol haritası açıklandı! Bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi! Büyüme yüzde 4 olacak!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024-2026 dönemini içeren Orta Vadeli Programı (OVP) ile ilgili detayları açıkladı. Buna göre, bu yıl için enflasyon hedefi yüzde 65’e yükseldi. İşte o rakamlar...

2023 Yılı Sağlık Bakanlığı hastanelerine işçi ve memur alımları ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın son açıklamasına göre, 2023 yılında Türkiye genelindeki farklı illerdeki hastanelere yeni işçi ve memur atamaları gerçekleştirilecek. İlgili adayların, gerekli şartları inceleyip uygun olması durumunda başvuru yapmaları beklenmekte. İşte konu ile ilgili ayrıntılar...

Tarım, gıda ve içecek sektörü yılın ilk çeyreğinde 12,23 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi

Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) Dijital Veri Paneli'ne göre, 2023 yılının ilk 6 ayında tarım, gıda ve içecek sektörü, geçen sene aynı dönemine kıyasla yüzde 1,04 yükselişle 12,23 milyar dolarlık ihracat yaptı.

Merkez Bankası resmen açıkladı! Dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak! Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), 2023 Haziran piyasa katılımcıları anketi sonuçlarını açıkladı. Banka resmen yıl sonundaki dolar beklentisini açıkladı. Buna göre dolar yıl sonunda ne 30 TL ne de 40 TL olacak. Dolar tam tamına bu kadar olacak!

Ne dolar ne altın... 2023, gümüşün yılı olacak! Sollayıp geçecek! İşte gümüşün geleceği o seviye

Gümüş fiyatları için gelecek yılın umut vadettiğini belirten analistler ortak düşüncede birleşti. Citi yayınladığı raporda, gümüşün 2023 yılına damga vuracağını belirterek geleceği rekor seviyeyi açıkladı.

Yılın ilk çeyreğinde yabancılara konut satışı yüzde 24 azaldı: Ruslara konut satışı 2.5 katına çıktı!

TEPAV'ın yayımladığı Doğrudan Yatırımlar Bülteni’nin 2023 Birinci Çeyrek sayısı rakamlarına göre, 2023 yılınınilk çeyreğinde yabancılara konut satışı yüzde 24 geriledi. Ancak, Rus vatandaşlarına satışlar 2,5 katına yükseldi. İşte ayrıntılar...

ANZ analistlerinden yeni gümüş beklentisi! Yıl sonunda gümüşün geleceği seviye açıklandı

ANZ analistlerinden yeni gümüş tahmini geldi. 2023 yıl sonunda tahminlerini yukarı yönlü revize eden analistler yıl sonunda gümüşün geleceği seviyeyi açıkladı.

Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet spor salonu Haberi

Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet spor salonu

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Gürsu 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu-Ortaokulu Kapalı Spor Salonu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bursa’yı daha çağdaş bir kent haline getirmek için her alanda çalışmaların sürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ´sporda öncü kent´ hedefi doğrultusunda yatırımların artarak devam ettiğini vurguladı.


Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘sağlıklı yaşanılabilir bir kent’ hedefi doğrultusunda sağlıklı nesillerin yetiştirilmesine katkı sağlamak amacıyla bir spor tesisini daha Bursa’ya kazandırdı. 4 yılda 102 spor tesisinin hizmete alınmasının ardından Gürsu 80. Yıl İlkokulu-Ortaokulu Kapalı Spor Salonu da törenle hizmete açıldı. Okulun hemen yanında gerçekleştirilen törene Başkan Altepe’nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü, Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, davetliler ve öğrenciler katıldı.


Sağlıklı...