05 / 05 / 2024

gürsu ova koruma kanunu

gürsu ova koruma kanunu

Ayhan Önal ile Gürsu ve ülke siyaseti üzerine bir söyleşi yaptık. Önal, hassasiyet gösterdikleri konuların başında 'imar rantı' geldiğini söyledi. Önal, "Gürsu'da yeni imar bölgeleri açılamıyor." dedi.

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Bursa Gürsu başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bursa Gürsu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bursa Gürsu'daki kültür merkezinin temeli atıldı!

Bursa’da Gürsu Belediyesi tarafından tam kapanma öncesinde 26 Nisan tarihinde Kültür Merkezi'nin temel atma töreni yapıldı.

25 ova 'büyük ova koruma alanı' olarak belirlendi!

Batman, Bayburt, Bursa, Elazığ, Kahramanmaraş, Kars, Malatya, Muş ve Niğde'de yer alan  25 ova "büyük ova koruma alanı" kapsamına alındı.

26 ova, büyük ova koruma alanı olarak belirlendi!

Ardahan, Gaziantep, Malatya, Nevşehir, Uşak, Van'da yer alan 26 ova, "büyük ova koruma alanı" kapsamında alındı.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Salda Gölü Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile korunuyor!

Bilimsel değerinin yanı sıra beyaz kumsalı, turkuaz rengi berrak suyuyla eşsiz doğa güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Salda Gölü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Çevre Koruma ve Düzenleme Projesi ile her açıdan korunuyor.

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi!

TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bursa Gürsu kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi ve TOKİ Bursa Gürsu kura sonucu 2020...

TOKİ Bursa Gürsu kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında inşa edilecek olan Bursa Gürsu projesinin kuraları bugün çekilecek.

Ayşe Sunay Gürsu, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olan Ayşe Sunay Gürsu, görevinden istifa etti.

gürsu ova koruma kanunu Haberi

gürsu ova koruma kanunu

Gürsu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ayhan Önal ilçenin geleceğine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.  Önal, Türkiye ve Bursa siyasetinin geldiği nokta}! değerlendirirken, rant kurbanlarına asla taviz vermeyeceklerini dile getirdi. 


A gazete: Kısaca sizi tanıyabilir miyiz? 

Ayhan Önal: Aslen Karacabey doğumlu olmakla beraber, 25 yıldır Gürsu ilçesinde çalıştırmış olduğum eczanemde ilçeme şifa dağıtmaya çalışıyorum. Evliyim, iki oğlum var. Milliyetçi Hareket Partisinden meclis üyesi oldum. İl başkan yardımcılığı görevimden meclis üyeliği adaylığı için ayrıldım. Hafta sonu yapılan il başkanlığı kongresinde Maksut Yazıcı, Selami Hacılar, Cihangir Kalkancı, Doğan Tekin, Yüksel Yılmaz MHP ilkelerine ne kadar bağlı olduklarını göstererek, düzeyli bir propagandayla teşkilat önünde güzel bir sınav verdiler. İl başkanlığım kazanan arkadaşımızı ve yarışa dahil olan tüm tarafları göstermiş oldukları öz veriden dolayı kutlarım. 


A gazete:...