30 / 04 / 2024

gürsu sosyal tesis

gürsu sosyal tesis

GÜRSU Belediyesi, ilçenin tarihine ışık tutan sivil mimarlık örneği tescilli yapıların yeniden hayat bulması için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yer alan 2 tescilli bina yeniden kurulacak...

TOKİ Bursa Gürsu'da 240 ay vadeyle ucuz konut! 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Gürsu 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Gürsu projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Gürsu 2022 ucuz konut projesi...

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Kamu ve belediyelere ait kreş ve sosyal tesis sayısı meclis gündeminde!

Kamu ve belediyelere ait kreş ve sosyal tesis sayısı meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Şahinbey Belediyesi'nden 1 günde 7 sosyal tesis!

Sosyal tesis ağında rekora doğru adım adım ilerleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu dün açtığı 3 sosyal tesisten sonra yaklaşık 14 milyon liraya mal olan, 6 sosyal tesisi ve Mavikent Park’ını hizmete açtı.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Beylikdüzü Apartman Görevlileri Sosyal Tesisi açıldı!

Beylikdüzü’nde apartman görevlileri için inşa edilen sosyal tesis hizmete açıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tesisin açılışında konuştu.

Mezitli Belediyesi'nden sosyal tesis yapım ve kiralama ihalesi!

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Büyükçekmece'ye yeni sosyal tesis!

Büyükçekmece'ye Büyük Atatürk Parkı gibi gözde bir yaşam alanı inşa eden Büyükçekmece Belediyesi, şimdi de ilçeye yeni bir sosyal tesis inşa ediyor.

Beylikdüzü Kavaklı'ya sosyal tesis!

Beylikdüzü’nde göreve gelindiğinden bu yana 5 tane sosyal tesisi hazır eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi’ne Emekliler Lokali ve Sosyal Tesis kazandıracak.

Kahramanmaraş Ekinözü'ne yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi her geçen gün sosyal tesis sayısını artırıyor.

Gaziantep Düztepe'ye sosyal tesis isteği!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Şubat ayı 2. birleşim meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Düztepe'ye sosyal tesis yapılması gündeme geldi.

Cihangir Roma Bahçesi'ndeki sosyal tesis inşaatı meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılması istemiyle İstanbul Cihangir'deki Roma Bahçesinde yapılan sosyal tesis inşaatına ve alandaki arkeolojik kalıntılarla ilgili alınan kararlara ilişkin soru önergesi hazırladı..

gürsu sosyal tesis Haberi

gürsu sosyal tesis

 GÜRSU Belediyesi, ilçenin tarihine ışık tutan sivil mimarlık örneği tescilli yapıların yeniden hayat bulması için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin tarihi mirasının korunması ve bir turizm kenti olarak gelişmesini sağlamak hedefiyle Gürsu Belediyesi Stratejik Planlama Birimi'nce yürütülen çalışmalar sonucunda oluşturulan "Bölgenin Alternatif Turizm Merkezi; Gürsu" projesi kapsamında, 2 tescilli bina rekonstrüksiyon (yeniden kurma) yöntemiyle korunarak geleceğe taşınacak. Ayrıca Gürsu'nun tarihi değirmeni de yeniden canlandırılarak sosyal tesis olacak. 


Habertük Gazetesi...